VOLITE ISTRAŽIVATI NOVE OKUSE? PRIJAVITE SE NA MEĐUNARODNI FOTO NATJEČAJ ART FOOD INSPIRATIONS

art food inspirations, foto natječaj, answer

Postoji li iskrenija ljubav od one prema hrani? Ona utječe na mnoge sfere života i ohrabruje nas da se okušamo u kulinarskim avanturama s ciljem potrage za novim okusima. Upravo je iz tog razloga hrana fokus aktualnog natječaja Art Food Inspirations u realizaciji online modne trgovine Answear. 

Answear se odlučio za putovanje inspirirano hranom u kojem mogu sudjelovati svi! Sve što trebate učiniti je fotografirati fotografiju inspiriranu kulinarskim umijećem ili snimiti video i pritom uživati. Eksperimentiranje, kombiniranje suprotstavljenih sastojaka i uživanje u kuhinji je dozvoljeno.

art food inspirations, foto natječaj, answer

PRIPREMITE FOTOAPARAT ILI SMARTPHONE JER JE ZADATAK LAK

Budite dio trećeg izdanja međunarodnog foto natječaja koji se naslanja na komunikaciju Lifespiration starts here. Cilj je potaknuti ljude da istraže nove okuse života i potraže inspiraciju u hrani. 

Zadatak je jednostavan: fotografirajte ili snimite video u kojem pokazujete kako pronalazite inspiraciju u hrani. Objavite je na vlastitom Instagram profilu uz popratnu priču, dodajte hashtag #foodspiration_hr i označite @answear_hr. Radove možete prijaviti do 30. lipnja 2022., a autori najboljih osvojit će novčane nagrade u iznosu od 5.000 kuna, 1.500 kuna i 750 kuna.  

art food inspirations, foto natječaj, answer

NATJEČAJ PODUPIRU STRUČNJACI I LJUBITELJI KULINARSTVA 

  • Janja Benić, @janjolinka: gastro blogerica, stilistica hrane i poduzetnica
  • Lada Kušec Deči, @s.lada.k: grafička dizajnerica u Buro247.hr i volonterka
  • Marko Gregurić, @marko.greguric: kreativni poduzetnik i fotograf

 

Ne oklijevajte i pokažite nam vaš #foodspiration! Kliknite na detalje natječaja.

 

 

Foto: © PR HAIKU COMMUNICATIONS