RADIONICA U CVJETNOM ATELIERU IDA JURJEVIĆ- IZRADA MOODBOARDA

Pronalazak pravog idejnog rješenja za uređenje interijera katkad dovodi do kreativne blokade. Takav scenarij je moguće izbjeći uz pomoć izrade moodboarda koji možete naučiti na kreativnoj radionici u srijedu, 6.lipnja, od 18 do 20 sati u Cvjetnom Atelieru -Ida Jurjević.

Moodboard je doslovno inspirativna ploča. Svaki dizajner ima zbirku tkanina, brošura, fotografija i plakata koje skuplja u albume ili datoteke. Moodboard ne predstavlja samo kompilaciju kreativnog materijala, već pomaže  dizajnerima pronaći inspiraciju. Moodboard nam puno govori o ciljanoj publici, kao i smjeru vašeg projekta.

Iako zbirka za moodboard zahtijeva nekoliko godina, njezina izrada ne bi trebala trajati više od dva sata. Istina je da nema pravila za odabir materijala, ali je bolje utvrditi određeni kriterij. Zapamtite da je najvažnija stvar da je vaš moodboard koncizan, jer vam neprecizan moodboard neće pomoći. Zbog toga bi vaša ploča raspoloženja trebala odgovoriti na sljedeće pitanje: koju ideju želim prenijeti? 

Moodboard mora biti dobro uokviren, jer završen posao morate predstaviti klijentu. Mnogi dizajneri znaju da je važno imati vizualno privlačan moodboard za predstavljanje pravih tonove na sastanku ili prezentaciji. Za izradu dobrog moodboarda važni su koraci, a u kreativan proces će vas uvesti diplomirana dizajnerica Irena Zrinski. Dodatne informacije o radionici i prijavama možete pronaći na Facebook stranici Cvjetnog Ateliera Ide Jurjević. 

 

 

Ostavi komentar