KUBANSKI RITAM U SRCU ZAGREBA

Svi ljubitelji kubanske kulture i glazbe, imaju pripremljenu poslasticu koju sigurno neće zaobići. Kubanski market, glazba i osvježavajući Mojito u samom centru Zagreba, uvertira je u bogati ljetni program na brojnim gradskim lokacijama. Prepoznatljivi kubanski ritam i glazba, popularni su u cijelom svijetu. Glazba je važan element kubanskog društva, a dašak Havane ovog lipnja stiže na Zrinjevac.

Havana Club Momento Mojito i ove godine okupit će zaljubljenike u  egzotičnu Kubu, barem na dan, a koncertom Cubisma na Zrinjevcu rasplesat će cijeli grad! Za ljetni Havana ugođaj pobrinut će se profesionalni Havana koktel majstori, koji će posjetiteljima pripremati originalni kubanski Mojito po pristupačnim cijenama.

Očekuju vas brojne aktivnosti, od salse, radionica slikanja, kubanskog marketa, grafita pa do radionice kubanskih perkusija, na kojima ćete moći svirati bongo te još pregršt toga. Kubanci se uz glazbu bude i s glazbom liježu, a po peti put to će iskusiti i Zagrepčani te barem nakratko postati dijelom te egzotike.

Foto: © Facebook Havana Club 

 

Ostavi komentar