KREATIVNA RADIONICA EKO TISKA NA TKANINAMA

Svi koji su htjeli naučiti nešto o biljnom tisku i ekološkom ukrašavanju tkanina, oduševit će najava nove radionice u Cvjetnom atelieru- Ida Jurjević 22.09. od 15-17h.  Zaljubljenici u prirodu i recikliranje moći će usvojiti nove kreativne vještine i tehnike kojima na vrlo praktičan način mogu oslikati odjeću. 

Dekoriranje tekstila eko tiskom nastajat će od zelenog dijela biljaka i latica cvijeća. Prenosi se ručno na pamučne tkanine, a dobivene komade tekstila polaznici će ponijeti sa sobom i uklopiti u neki svoj komad odjeće, torbicu ili jastučnicu. Ljudi su sve osvješteniji po pitanju ekološki prihvatljivih načina u kreativnom izražavanju, a eko tisak je svakako jedan od načina na koji dašak prirode možete uvijek uklopiti u vaš životni prostor ili odjeću. 

Na radionicu su dobrodošli svi, jer prethodno iskustvo nije potrebno. Prijaviti se možete u inbox Cvjetnog ateliera – Ida Jurjević . Više o radionici i detaljima za prijavu možete saznati na Facebook eventu. Do tada, inspirirajte se zanimljivim radovima s prethodnih radionica.