KREATIVNA RADIONICA ZA POMOĆ NAPUŠTENIM PSIMA

Kad se spoje kreativnost i ljubav prema životinjama, događaju se najljepše priče. Jedna takva dogodit će se u petak 19.listopada u Ateljeu na br.1 organizacijom prve pop up radionice keramike. Osim što je kreativna radionica sjajna prilika da dobro uprljate prstiće i izradite unikatnu zdjelicu za svog ljubimca ili ju poklonite prijateljskoj njuškici, pomoći ćete napuštenim psima u azil. Njuškice koje još uvijek čekaju svoj dom i obitelj trebaju svu pomoć ovog svijeta, zato sav prihod od prve radionice ove divne humanitarne priče ide šapicama iz Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Akcija za pomoć napuštenim psima pod nazivom Pasica kasica, dobro je poznata po jedinstvenom umjetničkom konceptu putem kojih pokušava udomiti pse koje žude za toplim domom. Pasica Kasica je surađivala s brojnim ilustratorima, fotografima i kreativcima koji su podigli ovaj projekt na jednu novu razinu, te kroz umjetnost pokušavaju osvijestiti sve veći broj ljudi. Kada se kreativna energija jednom pokrene, nezaustavljiva je, a takvi su i projekti Pasice Kasice. Uskoro planiraju izradu linije predmeta za kućne ljubimce, a u suradnji s Ateljeom na br.1 započeli su svoju prvu avanturu- Superzdjelice. Personalizirana i posebna, ova Superzdjelica može biti divan poklon tvom četveročlanom članu obitelji koji će sigurno uživati u obrocima koje će jesti iz nje. 

Plemenita akcija koja pomaže napuštenim psima bez krova nad glavom, pomoći će im izradom svake Super zdjelice. Cijena radionice je 200 kn, a sav prihod odlazi ravno u šape pasa iz Udruge Indigo, zato požurite s prijavom na ateljebr.1@gmail.com Radionica će se održati u predivnom prostoru Ateljea na br.1 (Ulica Republike Austrije 1, 1.kat) u petak, 19.listopada od 18-21h. 

Ako ste uvijek željeli naučiti nešto više o izradi predmeta od keramike, ovo je idealna prilika. Prethodno iskustvo nije potrebno, jer sve što trebate dobit ćete na ovoj radionici i sigurno poželjeti nastaviti započetu kreativnu avanturu. Osim garantirane zabave, napravit ćete dobro djelo i pomoći psu koji nema svoje ljude. Vaš pas će dobiti posebnu, unikatnu zdjelicu i naravno, pozvan je da vam se pridruži tijekom radionice! 

Foto: © Petar Santini / Ilustracija: ©Hana Tintor