CAT CAFFE PRIPREMA NAJSTRAŠNIJI HALLOWEEN PROVOD U GRADU

Ako još uvijek ne znate gdje ćete provesti Noć vještica, imamo prijedlog za vas. Halloween tjedan u Cat caffe-u Zagreb, počeo je 24.listopada, a sjajan program nastavlja se i dalje. Kako bi uživali u Halloween čaroliji, Cat Caffe je pripremio najstrašnije dekoracije i Halloween glazbu tijekom cijelog tjedna. Svaku večer u 20 sati mogli ste uživati u scary movie iznenađenjima, prigodno dekoriranim kavama sa šljokicama, pumpkin spice proizvodima na 20 posto popusta, tematskim društvenim igrama i nagradnoj igri u suradnji s pivovarom Medvedgrad. 

Halloween zagrijavanje je tek počelo, a večeras očekujte najstrašniji party u gradu u društvu crnih mica Cat caffe-a, Poussey, Taystee i Ozzy. Zabave uz njih nikada ne nedostaje, kao niti sjajne glazbe i programa koji vas večeras očekuje. Iznenađenja se nastavljaju i za vikend, zato rezervirajte petak 02. studenog za Catwoman party. Tematski party inspiriran Ženom mačkom, održava se u sklopu Halloween weeka u suradnji s blogericom Larom Reić. 

Ljubav prema hrani i filmovima, chefica Lara je spojila u blogu Od kadra do stola, a u petak u Cat caffe-u za vas priprema mačkaste deserte koji će sigurno oduševiti svojom teksturom, izgledom i okusom. Marijana iz Studia Marijanis oslikat će vas kao Miss Kitty, a možete se družiti i fotografirati s pravom Catwoman koja će u Cat caffe-u provesti cijelu večer. Detalje Catwoman partyja i Halloween weeka, možete pogledati na Facebook stranici Cat Caffe-a Zagreb

 

Foto: © Facebook Cat Caffe Zagreb