MARŠ ZA ŽIVOTINJE- DIGNITE GLAS PROTIV NASILJA I NEPRAVDE

Stiže još jedan Marš za životinje u organiziciji Prijatelja životinja i Udruge Pobjede, ovaj puta još brojniji, glasniji i popraćen raznim događanjima! Nemojte propustiti drugu po redu povorku za prava životinja koja će se održati u subotu 8. prosinca 2018. godine u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja. Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.

Na „Maršu za životinje“ dobrodošli su svi kojima je stalo do životinja i želite dignuti glas za životinje koje se iskorištavaju i muče u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima. Ako vam je dosta napuštanja kućnih životinja i nehumanih uvjeta u kojima žive, ovo je prilika da se zauzmete za njih. Stanite uz one kojima su oduzeta osnovna prava, pridružite se istomišljenicima i budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost!

Od ponedjeljka, 3. prosinca, Maršu će prethoditi niz raznih događanja koji će kulminirati samim Maršom: Tjedan prava životinja: Zagrijavanje za Marš. U Osijeku je tjedan prije najavljeno Dvodnevno zagrijavanje za Marš!Nakon Marša tradicionalno se nastavlja druženje, izmjenjivanje dojmova i liječenje grlobolju od skandiranja na afteru u The Beertiji od 14 sati!