UŽIVAJ U VEGANSKIM PALAČINKAMA & POMOZI ŽIVOTINJAMA NA FARMICI

Ako ste mislili da ljeto u gradu ne može biti kreativno, maštovito i korisno, sljedeći event će vas u tome razuvjeriti. Uljepšajte subotnje jutro dolaskom u udrugu Vestigium, na zagrebačkim Vrbanima (Rudeška 142) gdje vas čekaju hrskave veganske palačinke punjene pekmezom ili čokoladom, jutarnja kavica sa šlagom i slatko-slana iznenađenja za one koji nisu ljubitelji palačinki.

VEGAN THUGZ  priprema nezaboravan event koji je ujedno i fundraiser za udrugu Farmica i njihovu životinjsku obitelj: magarca Miška, dvije Vijetnamske gice Sammy i Timmy, 9 zeka (Maša, Marin, Matko, Pahulja, Ricky, Miny…) 10 koka spašenih iz uzgojnih kaveza koje su bile potpuno bez perja (sada ga imaju), 5 pataka, koze Asi, Eli, Janko, Mrvica, Žuži, Đuka…, 70-tak pasa i oko 10 do 20 maca. Sve prikupljene donacije u potpunosti odlaze Farmici (100 %).

Događanje počinje u subotu, 06. srpnja od 9.30 do 12.30. Od 10 do 11 sati poslužuju se veganske zapečene palačinke sa šunkom i sirom. Ako vas zanima kakvog su okusa, svakako navratite na jutarnje druženje uz ukusne zalogaje. U 11 sati počinje “LICK THAT PANCAKE” Challenge, a u 12 sati osvježavajući vodeni izazov. Povedite prijatelje, obitelj, zabavite se i pomozite životinjama koje žive na Farmici.

Većina njih je prošla težak život dok nije stigla na Farmicu, od višegodišnjeg života u mračnim i hladnim podrumima, do surovog života na cesti i uzgojnim kavezima. Ovim životinjama je Farmica vratila vjeru u ljude, a pomoći možete i vi svojom donacijom, udomljavanjem, dolaskom i dijeljenjem ovog eventa. 

Počastite se nezaboravnim desertom i slatku subotu pretvorite u dobro djelo na kojem će vam biti zahvalne brojne životinje koje žive na Farmici.  Ako niste u mogućnosti prisustvovati subotnjem eventu u Vestigiumu ili niste iz Zagreba, donirajte udruzi Farmica. Svaka vaša donacija je od velike pomoći životinjama kojima je to najpotrebnije. 

IBAN: HR5923400091110916596
SWIFT: PBZGHR2X
PayPal: farmicanasice@gmail.com

 


Pročitaj još:

    •   USAMLJENOST MOŽE UZROKOVATI DEPRESIJU KOD PASA

       KUNIĆI SU DRUŠTVENE ŽIVOTINJE I NEODOLJIVI KUĆNI LJUBIMCI

       SVJETSKI DAN NAPUŠTENIH ŽIVOTINJA POZIV JE ZA POMOĆ I PROMJENE NJIHOVIH ŽIVOTA