FOTOGRAFIJA + DIZAJN = BAGS BY KRISTINA

Ako ste u potrazi za inspirativnim dizajnerskim predmetima, oduševit će vas unikatni spoj dizajna i fotografija pod imenom Bags by Kristina. Djelo je to fotografkinje Kristine Fazinić koja je uspješno ukomponirala svoje dvije strasti u jedan od najvećih ženskih fetiša- torbe!

Nakon godina fotografske karijere Kristina je odučila svojim fotografijama udahnuti novi život. Zanimljive torbe u raznim bojama platna, eko ili prave kože, s motivima fotografija otoka Korčule i ostalih lokacija nastaju prije same izrade kako bi se u potpunosti uklopile u materijal i zamišljeni koncept. Torbe plijene pozornost svojom originalnošću, ali i jednostavnim dizajnom koji je zainteresirao djevojke i žene svih dobnih skupina.  

U vrijeme kada trendovi sve više nalažu način odijevanja, izgrađivati stil drugačijim i neobičnim detaljima pokazujemo svoj stav i osobnost. Čini se kako se Kristina vodila upravo tim osjećajem kad je stvarala Bags, jer su pravo osvježenje u gomili kopiranih i neprimjetnih torbi.

Estetski dojam i osobni detalj koji svaka torba posjeduje, zahvaljujući Kristininim fotografijama teško će ostati nezamijećeni. Jedna od stvari koje dolaze u paketu sa zanimljivim dizajnom je svakako praktičnost, jer se torbe mogu nositi na nekoliko načina, kao pismo torba, ruksak ili klasično prebačene na rame. Ono što posebno raduje su dimenzije prilagođene potrebama današnjih žena i količini stvari koje su nam potrebne tijekom dana.

Od realizacije prvobitne ideje i početka prodaje na Kristininoj Facebook stranici  Bags by Kristina prošlo je već nekoliko godina, a hrvatska fotografkinja i dizajnerica danas ima puno razloga za sreću. Uspjela je pokazati kako kreativne ideje koje dugo tinjaju u nama, uz puno ljubavi i truda, na kraju mogu biti realizirane. Torbe su krenule u svijet, baš kao i fotografije koje su osim otoka na kojem nastaju dobile novi dom i postale dio još nečijeg života.  

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku

Foto: Ⓒ Facebook- Bags by Kristina &  Web- Bags by Kristina


Pročitaj još:

ZAVIRITE U PRVI HOTEL U ŠPANJOLSKOJ SAMO ZA ŽENE

NOVA LJETNA KOLEKCIJA ELEGANTOG NAKITA LYKKE

LUTKA ADELLINA POMAŽE DJECI DA BUDU ODGOVORNIJI, EMPATIČNIJI I KOMUNIKATIVNIJI

Ostavi komentar