GASTRONOMSKA AKADEMIJA CHEFA BRANKA OGNJENOVIĆA OTVORILA SVOJA VRATA

Zagreb je dobio novo mjesto za edukaciju – Akademiju Majstor kuhar, poznatog akademika kulinarstva chefa Branka Ognjenovića. Na samom otvorenju koje je uveličalo oko 150 prijatelja, kolega kuhara, poslovnih suradnika i predstavnika medija, Branko Ognjenović je predstavio detaljan program akademije zajedno sa svojim mladim timom i otvorio vrata jedinstvene gastronomske akademije. Nakon dugog niza godina u svijetu gastronomije chef Branko najavljuje odlazak u aktivnu mirovinu gdje će se posvetiti većinom radu Humanitarne udruge Renato – Kuhari bez granica.

Foto: © Bojan Haron Markičević

Vrhunski tim stručnjaka predvođen direktoricom Sabinom Jalšić, chefom Dariom Lidom, nasljednikom Branka i Nenadom Bratkovićem magistrom nutricionizma voditi će akademiju u njenim programima. U prostoru od 300 m2 opremljenom najmodernijom tehnologijom biti će i omogućeno dijeljenje podataka i moderno online učenje. Polaznici Akademije će po završenom seminaru dobiti certifikat ‘Majstor Kuhar Akademija’.

Foto: © Bojan Haron Markičević

Majstor kuhar akademija na tržište nastupa sa misijom da osnaži tržište rada kvalificiranom radnom snagom, smanji deficit edukacijama i poveća kompetentnost na tržištu, prva je akademija na tržištu RH koja pruža stručna usavršavanja u domeni gastronomije. Prostor u kojemu funkcionira edukativni prostor Akademije opremljen je najnovijom opremom za interaktivno provodenje edukacija u sferama općeg kulinarstva, nutricionizma, pristupa i otvaranju kulinarstvu osobama s invaliditetom, raznim gastro bolestima, održavanju master classova.

Foto: © Bojan Haron Markičević

Najavljena je također suradnja sa osobama iz svijeta gastronomije i enologije te za su u ovom trenutku potvrđena imena kao što su David Skoko, Hrvoje Zirojević, Stefan „“Stevo“Karapandža te Ljubicom Komlenić. Najavljen je nastavak suradnje sa Culinary Arts Institute UVU ( Utah, Salt Lake City – US ), WACS ( World Association of Chefs Societies ) te su u tijeku pregovori sa CIA ( Culinary Institute of America ) te Cordon Bleu. Cilj Akademije je također razviti erasmus program sa navedenim svjetskim institucijama.

Foto: © Bojan Haron Markičević

Osim edukacija, Akademija ce pružati usluge savjetovanja za tvrtke koje se bave raznim raznim djelatnostima u domeni gastronomije, organizacijom gastro manifestacija i drugim poslovima usko vezanima za gastronomiju. Sve detalje o edukacijama potražite na službenoj stranici Akademije, Instagramu i Facebooku.

Foto: © Bojan Haron Markičević

 

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku


Pročitaj još:

BOSILJAK – SAVRŠENI ZAČIN ZA MIRISNA JELA

ZAŠTO JE VAŽNO UVRSTITI GROŽĐE U SVOJU PREHRANU?

SPIRULINA- SUPERHRANA BOGATA HRANJIVIM TVARIMA