ROYAL GARDENS COLLECTION & MAGNOLIA SLASTICE: SLATKA PRIČA S DOZOM ELEGANCIJE

Elegantno i slatko, dva epiteta koja inače rijetko idu zajedno, a savršeno su ih spojili Royal Gardens Collection i Magnolia slastice dva doma koja su obogatila svijet svojom inovativnosti. Njihove kreativne ideje potekle su od ruže i čokolade, dva poroka koja svaka žena, a i muškarac, rado dobiva na dar. 

Spoj modernog i tradicionalnog ostvario se kao kutija izrađena od plexiglassa u kojoj se igraju razne kombinacije cvijeća i slastica. Kroz kontrast minimalističke kutije i raskošne unutrašnjosti ostvaruje se harmonija kojoj malo tko može odoljeti. Posebnost ovoga poklona krije se u dugovječnosti cvjetova koji ostaju u svojoj izvornoj postojanosti, čak više i od godine dana. Tajna leži u procesu očuvanja dugotrajnosti i svježine cvjetova. 

Posebno dizajniranu kutiju odlikuje multifunkcionalnost, stoga može poslužiti i kao pohrana raznih stvari, ali i kao višenamjenska vaza, ovisno o želji vlasnika. Još jednom nas je Royal Gardens iznenadio i time stvorio ekonomičnu kutiju koja je upotrebiva i kasnije, kako bi i dalje šarmirala vaš dom te čuvala najdragocjenije uspomene.  Osim dugotrajnih ruža, u ponudi su i svježe ruže te ostale vrste cvijeća raznih kolorita, a zahvaljujući slastičarnici Magnolia izbor slastica je prekobrojan.

Od svima omiljenih muffina i macaronsa, do raznih voćnih i čokoladnih kombinacija koje će nestati u trenu. Na vama je da spojite dobitnu kombinaciju i razveselite baku za rođendan ili mamu za Majčin dan, djevojku ili dečka za Valentinovo ili godišnjicu, a prijateljicu povodom njene promocije. Čak i kada idete u goste, ovaj spoj cvijeća i slastica podići će svačije raspoloženje i dom unijeti svježinu i posebnost.  Počastite i vi sebe pa blagdanski stol učinite raskošnijim ovom elegantnom i slatkom rapsodijom boja. 

Ovakav poklon idealan je i za ostale svečane prigode, od krstitka, prve pričesti, krizme pa do vjenčanja. Tim iz Royal Gardensa, u suradnji s Cvijet kreativa, može se pohvaliti s mnogim cvjetnim dekoracijama koje su krasile dvorane, crkve i vrtove na vjenčanjima. Oni znaju kako prostoriju učiniti romantičnom, elegantnom, raskošnom te modernom ili rustikalnom.  

Uz kutiju punu cvijeća i slatkog, dobivate i mogućnost personalizirati poruku što će ovaj dar učiniti još intimnijim. Ovaj potpuno hrvatski i kvalitetan proizvod nadmašuje sve darove na koje smo navikli. Stoga, ne dvoumite se previše oko poklona te uberite i vi svoje cvijeće iz Royal Gardens vrta i raznježite svoje najmilije ovim elegantnim i slatkim znakom pažnje!

Fotograf: Karlo Jelić
Asistentica fotografa: Matea Ivanić
Modeli: Patricia Gregurec i Klara Vlahovski 

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku


Pročitaj još:

FOTOGRAFIJA + DIZAJN = BAGS BY KRISTINA

ILUSTRACIJE TISJE KLJAKOVIĆ BRAIĆ ULJEPŠAT ĆE VAM LJETNE DANE

JO-JO DESIGN KOLEKCIJA OGRLICA & BROŠEVA KOJA SVAKU ŽENU ČINI POSEBNOM