KRATKI FILM OD 60 SEKUNDI PRIKAZUJE PROLAZNOST VREMENA U ŽIVOTU JEDNE ŽENE

‘Život u 60 sekundi’ je predivan kratki film koji govori o prolasku vremena i ljepoti koju posjeduje svaka žena. Od početka, pa sve do kraja. Jedna minuta je prikazala cijeli život jedne žene. U sklopu kampanje za podizanje samopouzdanje, norveška ljekarna snimila je film u kojem se za samo 60 sekundi može vidjeti kako žena stari od 0 do 100 godina. Ideju su razvili Vitus Apotek i reklamna agencija T /A Pol, u želji da pokažu prirodno starenje kože tijekom godina, ali i veliku ljepotu.

Kao jedna od vodećih farmacija, Vitus nastoji pomoći svima da se osjećaju ugodno u vlastitoj koži i upoznaju sve promjene s kojima će se u budućnosti suočiti. Uostalom, svi smo živi dokaz da je jedina stvar koja je konstantna je promjena. Ovaj je projekt imao za cilj dokumentirati upravo to: razvoj ljudske kože kroz cijeli životni vijek. Žena je predivna kroz cijeli svoj život. Njezino tijelo je odraz snage, borbenosti, nježnosti, boli i sreće koji se izmjenjuju kroz godine.

Ponosno prolazi kroz život pokušavajući ostvariti ciljeve, želje, snove i nadanja. Neke su rezultat najranijih godina, neke sazrijevanja i iskustva. U svakoj od tih žena vidimo odraz naše sestre, prijateljice, majke, bake, susjede, profesorice, suradnice i prolaznice. Bez obzira na razlike, žene dijele neraskidive spone s kojima se svaka na ovome svijetu može poistovjetiti. U samo 60 sekundi emotivnog filma dovoljno je da vidite i slavite ono što ponekad ne primjećujete, a to je ljepota žene u svim njezinim životnim fazama. Možda s godinama stari koža žene, ali nikako i njezin duh. Pogledajte film i podijelite ga sa ženama koje volite.