GRUPA EDITORS VRAĆA SE U ZAGREB U SKLOPU TURNEJE “THE BLACK GOLD”

Los Angeles Agency 08. veljače u Zagreb dovodi popularni englesku indie -rock grupu Editors. Sjajni glazbenici na svoju turneju donose najveće hitove koje prati izdanje „Black Gold“ na kojem se uz 15 najpoznatijih singlova nalaze i tri potpuno nove pjesme. Biti će to ujedno i njihov najbrojniji samostalni koncert kod nas, nakon više puta rasprodanih klupskih i festivalskih nastupa. Grupa koja se tijekom 15 godina impresivne karijere jako posvetila fanovima iz Hrvatske spada u red rijetkih izvođača koji se kod nas iz koncerta u koncert sele u sve veće prostore.

 

Petorka iz Birminghama predvođena sjajnim vokalom frontmena Toma Smitha iza sebe ima šest studijskih albuma i aktualni best of “Black Gold”. Ubrajaju se u najbolje britanske bendove, a osim njih u Zagrebu će nastupati belgijska predgrupa Whispering Sons. Postali su poznati 2015. godine singlom ‘Endless Party’, nakon čega su proglašeni najboljim belgijskim bendom.

 

Koncert Editorsa održat će u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma Sportova i bit će to njihov jedini nastup u regiji. Koncerti po Belgiji i Velikoj Britaniji su već rasprodani, a nastupi su najavljeni po Francuskoj, Španjolskoj, Italiji, Austriji, Grčkoj i Rusiji. Cijena karte u pretprodaji iznosi 190 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 220 kn.

 

Službena prodajna mjesta su: Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), Dancing Bear Shop (Gundulićeva 7), sva prodajna mjesta eventima i online www.eventim.hr.

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku