NAJVEĆI KONCERT NINE BADRIĆ U ZAGREBAČKOJ ARENI 07. OŽUJKA

Samo nekoliko dana nas dijeli do spektakularnog koncerta hrvatske pop pjevačice i višestruke dobitnice nagrade Porin, Nine Badrić. Koncert u Areni Zagreb koji se održava uoči Dana žena, najveći je Ninin koncert i nastup karijere za koji se priprema već nekoliko mjeseci. Jedna je od najtrofejnijih glazbenica čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske, a svoj prvijenac Godine nestvarne objavljuje 1995. godine za diskografsku kuću Croatia Records.

 

Veći uspjeh dolazi tek nakon dueta sa Emilijom Kokić i skladbe “Ja sam vlak”. 2002. godine u Bosni i Hercegovini proglašena je najboljim stranim izvođačem i dobitnica je glazbenog ‘Oscara’. Četiri puta se natjecala na Dori (Hrvatsko natjecanje za pjesmu Eurovizije), a 2012. predstavlja Hrvatsku na Euroviziju u Azerbejdžanu s pjesmom ‘Nebo’.

 

Kroz godine su uslijedile mnoge glazbene suradnje i novi hitovi poput ‘Duše su se srele’, ‘Više smo od prijatelja’, ‘Cipele’ i ‘Dani i godine’. Nedavno je predstavila spot za zadnju pjesmu ‘Ratujem s tugom’, a za zagrebački koncert najavljuje sjajan provod i vrhunsku produkciju.

 

Koreografiju za koncert potpisuje Larisa Lipovac iz plesnog centra Tala, a jedina najavljena gošća zasada je Emilija Kokić dok ostala izenađenja ostaju u tajnosti. Odbrojavanje do koncerta je započelo, a vrijeme je da se zagrijemo s nekim od najpoznatijih Nininih hitova. Vidimo se 07. ožujka!