ZAVOLITE SVOJE TIJELO UZ PRIRODNU BIOBAZA & ZOE KOZMETIKU – LOVE MY BODY

Svaka žena se bori s nesigurnostima  koji utječu na  kvalitetu njezinog života i odnosa prema tijelu. Tijelo svih konfekcijskih brojeva lijepo je na svoj način, a ono što sigurno zaslužuje je prava njega kože. Koža je u svim situacijama najizloženija promjenama kroz koje prolazimo, zbog toga moramo sve učiniti da je zaštitimo i njegujemo. Suradnjom domaćeg proizvođača prirodne kozmetike koja nije testirana na životinjama Biobaze i centra za promicanje zdravog života Polleo Sport, kreirana je ekskluzivna linija kozmetičke kolekcije za njegu tijela namijenjenu urbanoj ženi Biobaza & Zoe.

OSIGURAJTE SVOM TIJELU INTENZIVNU NJEGU 

Zoe kozmetička kolekcija ‘Love my body’ zasnovana je na bogatoj formuli visokokvalitetnih ulja i maslaca koji pružaju vašoj koži intenzivnu njegu i hidrataciju. Zbog mekane teksture losioni i kreme se brzo upijaju, tako da ne ostavlja masne tragove. Prekrasan cvjetni miris opušta sva osjetila i daje osjećaj ugode. Rezultat je lijepa, blistava i meka koža.

DARUJEMO VAS ZA DAN ŽENA

Povodom Dana žena, darujemo Vas paketom Biobaza & Zoe ‘Love my body’ koji sadrži losion za tijelo od 300 ml sa shea maslacem i kremu za ruke od 75 ml od prirodnih sastojaka i kakao maslaca. Biobaza & Zoe kolekcija ne sadrži parabene, umjetne mirise i boje, samo prirodni užitak za vašu kožu. Uz paket dolazi i šalica za vaš omiljeni napitak s otiskom srca, kako bi se svako jutro podsjetili da je svaki dan vaš dan. Ne samo, 08. ožujak, nego svih 365 dana u godini. Ove prijestupne godine, imate i jedan ekstra dan!

Kako sudjelovati u darivanju?

1)  Like BTW Magazine (@btwmagcom) Facebook stranicu

2)  Like na našu Facebook objavu

3)  Napisati u komentar: zašto volite svoje tijelo?

U BTW darivanju za Dan žena možete sudjelovati na Facebooku BTW MAGAZINA (@btwmagcom) do nedjelje, 08. ožujka 2020. kada ćemo objaviti jednu dobitnicu paketa. Sretno!

 

Foto: © Polleo Sport Hrvatska