SPREMNI ZA VIRTUALNE DOŽIVLJAJE? UZ AIRBNB OD SADA PUTUJTE GDJE GOD POŽELITE

Ako vam nedostaju novi doživljaji i istraživanje nepoznatih destinacija, poznata platforma pripremila je projekt kojim podupire ljubitelje putovanja da nastave uživati u novim iskustvima. Krizu i neizvjesnost koju je pandemija koronavirus unijela u turistički sektor, pokušava promijeniti stranica za iznajmljivanje smještaja i pružanje usluga Airbnb koja je pripremila virtualne doživljaji.

Brojni poduzetnici i kreativci iz cijelog svijeta prilagodili su ponudu doživljaja ravno iz svojih domova. Dnevne boravke su pretvorili u joga studije, kuhinje u učionice za online sate kuhanja, a sobe za tečajeve plesa. Od Argentine do Italije, na Airbnb doživljajima vas čekaju satovi tanga, čitanje tarot karata, posjet farmi životinja, pripremanje tradicionalne talijanske tjestenine, radionice kuhanja, tečaj poznavanja vina… Neki od doživljaja su besplatni, dok se cijene ostalih kreću od 27 kuna po osobi. 

Kao i na svakom putovanju, nova iskustva i upoznavanje ljudi najbolji su dio doživljaja. Iako je svatko u svom domu, ne treba zaboraviti da smo u ovoj situaciji svi zajedno. Svatko iz svoje zemlje i doma pokušava se nositi sa  pandemijom koja je zaustavila cijeli svijet, a najbolji je način međusobno podupiranje. Ako vam je dosadilo ići iz prostorije u prostoriju, izaberite novu destinaciju ili vještinu koju želite naučiti i krenite u virtualnu avanturu. Nova druženja i zabavan sadržaj čekaju vas na linku.

 

Foto: © Airbnb