STJEPAN HAUSER U PRAZNOJ PULSKOJ ARENI PRIPREMA JEDINSTVENI KONCERT ‘ALONE, TOGETHER’

Glazba je univerzalni jezik koji povezuje ljude, a njezina snaga osobito je važna u trenutcima kada se cijeli svijet bori s pandemijom koronavirusa. Kako bi podržao sve ljude koji spašavaju živote i nesebično pomažu u ovim teškim mjesecima,  violončelist Stjepan Hauser u ponedjeljak 27.04. priprema glazbeni spektakl u praznoj pulskoj Areni.

Simboličnog naziva ‘Alone, together’ glazbenik želi poručiti svim ljudima kako bez obzira na socijalno distanciranje, glazba uvijek pronalazi put do nas, a ljudski duh ne mogu slomiti niti trenutni uvjeti života.

Hauser se tako pridružio brojnim glazbenicima koji posvećuju svoje nastupe svim djelatnicima koji rade na prvoj liniji za obrane protiv koronavirusa. Jedinstveni događaj u Areni je također znak podrške fondaciji COVID-19 Solidarity Response Fund.

Kako glazbenik ima brojne obožavatelje diljem svijeta, osobito u rodnoj Puli, njegova najava za koncert izazvala je veliki interes. Zbog planiranja okupljanja oko Arene u vrijeme koncerta umjesto gledanja nastupa na njegovom YouTube kanalu, Stjepan je na Instagramu poslao važnu poruku.

“Poštovane dame i gospodo, veliko hvala na ogromnom interesu koji ste pokazali za sutrašnji streaming iz ovog prekrasnog ambijenta. Naime, dobili smo informaciji da ima ljudi koji planiraju doći do Arene, što se nikako ne smije. Niti je sigurno, niti je dozvoljeno i zato smo odlučili koncert snimiti unaprijed. Ljudi, molim vas ostanite doma i pratite streaming iz vaših domova”, poručio je Hauser.

Cijeli nastup može se pratiti službenom YouTube kanalu Stjepana Hausera 27.04. u 19 sati. Ostanite u svojim domovima i uživajte u jedinstvenom glazbenom doživljaju.

 

Foto: © Fb Stjepan Hauser