NJEGUJTE I ZAŠTITITE SVOJU KOŽU NAJBOLJIM AVÈNE PROIZVODIMA

Avène je prestižna francuska tvrtka specijalizirana za dermokozmetiku, koja ima vlastitu termalnu stanicu u kojoj provode dermatološke tretmane za najosjetljiviju i netolerantnu kožu, kod beba, djece i odraslih čija je voda osnovni sastojak svih njegovih proizvodi. Termalna voda Avène koristi se za formuliranje svih tretmana ove marke, koji kasnije pomažu najosjetljivijoj koži u borbi protiv nekih stanja kože, poput atopijskog dermatitisa, svrbeža, psorijaze, ekcema ili pretjerano suhe kože.

NJEGA OSJETLJIVE KOŽE 

Avène ima različit asortiman proizvoda koji pokrivaju sve potrebe kože, čak i one najosjetljivije. Među njima možete pronaći proizvode za čišćenje lica, sredstva za uklanjanje šminke kako biste nježno očistili kožu te hidratantnih i umirujućih tretmana koji ublažavaju nelagodu reaktivne i netolerantne kože, poput svrbeža, crvenila ili ljuštenja.

Avène Cleanance linija je namijenjena specifičnoj njezi masne kože, a nudi razne proizvode za čišćenje, micelarne vode, hidratantne kreme i matirajuće losione koji pomažu u vraćanju ravnoteže masne kože, boreći se s viškom sebuma i smanjuje prištiće i mitesere.

Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima protiv akni, moći ćete se boriti protiv mrlja na licu i nečistoća dok hidrirate kožu. Avène nudi i druge linije proizvoda za njegu kože, poput Cicalfate-a koji pomaže u smirivanju nelagode iritirane kože ili Avène Xeracalm koji duboko hidrira suhu i onu sklonu iritaciji.

AVENE KREME ZA SUNČANJE

Također nudi kreme za sunčanje, s različitim faktorima fotoprotekcije, srednjim, visokim i vrlo visokim, za osjetljivu i netolerantnu kožu koja učinkovito štiti od sunčevog zračenja; pa čak i šminku  iz asortimana Avène Couvrance, koja će pomoći prikriti one male nesavršenosti na licu.

KOJA SVOJSTVA IMA TERMALNA VODA?

Termalna izvorska voda Avène ima ekskluzivan sastav, s velikom raznolikošću elemenata u tragovima i bogatom prirodnim silikatima, kalcijem i magnezijem koji pomažu vratiti svojstva kože. To je prirodna voda bez dodanih elemenata, slabe mineralizacije i bakteriološki čista, prilagođena najosjetljivijoj koži. Svi Avène proizvodi formulirani su s vlastitom termalnom vodom koja je, zahvaljujući visokom sadržaju u prirodnim elementima, posebno učinkovita u njezi osjetljive, atopijske, reaktivne i netolerantne kože.

DARUJEMO VAM 2 AVÈNE PROIZVODA

Ljeti je koži potrebna hidratacija i dubinsko čišćenje, a ništa nije bolje od proizvoda na bazi vode. Povodom 2. rođendana BTW Magazina darujemo vam Avene micelarnu vodu 100 ml i termalnu vodu u spreju od 50 ml.

Sve što morate napraviti je sljedeće:

1. Lajkati našu Facebook stranicu (@btwmagcom)
2. Kliknuti like na našu Facebook objavu
3. U komentaru na Facebooku označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Rođendansko darivanje možete uloviti na Facebooku BTW Magazina (@btwmagcom) do srijede, 24. lipnja 2020. u 19 h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti jednog/u dobitnika/cu. Darivanje nema nikakve veze s Facebookom, niti ga on sponzorira. Sretno!