MELEM ZA TUŠIRANJE – NJEGA KOŽE S PRIRODNIM ULJIMA

Koža je važan organ našeg tijela, jer pokriva cijelu površinu radi ispunjavanja važnih fukncija. Štiti nas od vanjskog okruženja, infekcija te regulira tjelesnu temperaturu. Održavanje savršene hidratacije kože nije samo estetski problem, već je i pitanje zdravlja. Posebna misija za ovo ljeto neka bude postizanje zdrave i mekane kože, a kako bi bili bliže cilju pomoći će Melem za tuširanje.

Poznati hrvatski brend Melem ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje prirodnih kozmetičkih proizvoda koji njeguju kožu i pružaju joj zaštitu tijekom cijele godine. Njihova kolekcija gelova za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima svojom blagom pjenom nježno čisti kožu pod tušem i štiti je od isušivanja.

PRETVORITE KUPAONICU U SPA CENTAR

Kako bi svako tuširanje bilo istinski užitak, ovo ljeto si priuštite samo najbolje od prirode. Melem za tuširanje će hidratizirati vašu kožu, a predivan miris svaku kupaonicu pretvoriti u privatan spa centar. Miris Mediterana opustit  će vaše tijelo i um, a nakon tuširanja koža će ostati baršunasto glatka. Ljeti je koži potrebna posebna njega, zato birajte samo prirodne proizvode i uživajte u ljetnim mjesecima koji su pred nama.

DARUJEMO 2 MELEMA ZA TUŠIRANJE

Povodom 2. rođendana BTW Magazina slavlje nastavljamo na našem Instagram profilu, gdje vas darujemo Melem gelovima za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima i kardamonom s ekstaraktom zobi.

Sve što morate napraviti je sljedeće:

1. Pratiti naš Instagram profil (@btw_mag)

2. Kliknuti like na Instagram objavu darivanja

3. U komentaru na Instagramu označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju


Darivanje na Instagramu BTW Magazina (@btw_mag) traje do ponedjeljka 29. 06. 2020 u 21 sat, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti 2 dobitnika/ce. Darivanje nema nikakve veze s Facebookoom i Instagramom, niti ih on sponzorira. Sretno!

 

 

Foto: © Melem