OD 15. DO 26. SRPNJA ZAGREPČANI ĆE UŽIVATI U NOVOM FESTIVALU – FULIRANJE JUNGLE

Vrućina se otela kontroli i svi su u potrazi za hladovinom, a najbolja i najgušća – prava Iris MBM džungla, čeka posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, od 15. do 26. srpnja.

Četiri gastro mušketira: Marko Palfi iz Garden Kitchena by Marko Palfi, Mate Janković, Marin Medak iz RougeMarina i slastičarski mag Robert Hromalić pripremaju pravu gozbicu. Uz sretne okusne pupoljke i vaše će nožice veselo hvatati odlične ritmove & soundove & beatove u izvedbi 11 DJ’eva na čelu s Hrvatskom Funk Delegacijom, Ozrenom Kanceljakom, Ilkom Čulićem i Adriatic Coastingom, a u pripremi je i nekoliko glazbenih iznenađenja.

Smokey double – Garden kitchen by Marko Palfi

Rashlađene tekuće kapi biti će traženije od zlata pa se priprema prava rapsodiju okusa – od Staropramenovog Food Trucka sa Staropramen pivom, Fuliranje Bara s hrvatskim vinima, koktelima, rakijicama i točenim pivom te kreativnih GINgle Bells kombinacija. Za ljude malih nožica pripremaju se kreativne radionice, a odrasli će istraživati nove okuse na promocijama i degustacijama.

Sladoled čokolada (tamna čokolada, brownie, čokoladni karamel) by Le Kolač

Fuliranje Jungle će partnerski podržati Jamnica, Coca-Cola i G3 Spirits, a Iris MBM će maksimalno zazeleniti Strossov trg.  Festival će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Molimo posjetitelje da se pridržavaju preporuka HZJZ. Budimo odgovorni i čuvajmo svoje zdravlje i zdravlje ljudi koji nas okružuju!