POTVRĐEN NASTAVAK POPULARNE SERIJE ‘SEKS I GRAD’- SNIMANJE POČINJE NA PROLJEĆE

Ono što se već neko vrijeme šuškalo, sada je potvrđeno: “Sex and the City” se ponovno snima, a epizode će biti dostupne na HBO Max. U novim nastavcima pod nazivom ” And just like that…”, glumit će Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. Kim Cattrall, koja je u originalnoj seriji glumila Samanthu Jones, neće se vratiti. Parker, Nixon i Davis također će biti izvršne producentice, zajedno s Michaelom Patrickom Kingom.

Nove avanture će slijediti Carrie Bradshaw, Charlotte York  i Mirandu Hobbes (Nixon) u njihovom životu u pedesetim godinama. Serija će se sastojati od deset polusatnih epizoda, a snimanje započinje u New Yorku krajem proljeća 2021. godine.

Vijest je odjeknula i društvenim mrežama, nakon što su Sarah Jessica Parker i Cynthia Nikon objavile video koji najavljuje novosti u njihovom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

“Seks i grad” kreirao je Darren Star na temelju istoimene knjige Candace Bushnell iz 1997. godine. Originalna serija premijerno je prikazana na HBO-u 1998. i trajala je šest sezona do 2004. godine. Nakon serija, uslijedila su dva filma  “Sex and the City” 2008. i “Sex and the City 2” 2010.

 

FotoWikipedia