PRVI HRVATSKI COWORKING PROSTOR ZA ŽENE USKORO OTVARA SVOJA VRATA

SquareOne je jedinstveni coworking prostor u srcu Zagreba koji uskoro otvara svoja vrata. Kreativno mjesto na atraktivnoj lokaciji Trg žrtava fašizma 1, inspiracije je za sve inovatore, poduzetnike i ambiciozne ljude koji rade svoje prve korake prema poduzetničkom svijetu. Kao izvršni direktor i osnivač jednog od vodećeg svjetskog coworking prostora rent24 na 47 lokacija u 22 grada i osam zemalja, uspješni poduzetnik Robert Bukvić novi je projekt  kreirao za poslovne žene.

Prvi u Hrvatskoj nude cijeli kat posebno rezerviran za žene. Osim brojnih sadržaja prilagođenih njihovim potrebama poput igraonice za djecu, postojat će mogućnost subvencioniranja samohranih majki i majki djece s teškoćama u razvoju. Kao dio rent24 globalne zajednice, svaki član će imati pristup svim rent24 coworking lokacijama u svijetu. Svojim članovima nude više od samog radnog prostora, a najavljuju investicije u starupove, poduzetne žene i dobre ideje.

SquareOne će osim kata za poslovne žene imati sedam soba za sastanke, 26 ureda, 27 coworking mjesta, restoran, teretanu, lounge prostor, a Trg žrtava fašizma 1 može poslužiti i kao virtualna adresa poduzetnicima koji ovdje žele registrirati svoju poslovnu adresu. Osim toga, najavljuju pet friendly prostor i dječju igraonicu. Bez obzira jeste li uhodana tvrtka koja želi upravljati i razvijati svoje poslovanje ili tvrtka koja tek započinje poduzetničku avanturu i treba profesionalni identitet, SquareOne ima isplativu uslugu koju će prilagoditi vašim potrebama.

 

Sve informacije pronađite na službenoj stranici projekta SquareOne.

 

Foto: © Unsplash