FOOD BLOGERICA DORIS VALKOVIĆ PREDSTAVILA PRVU KUHARICU U DIGITALNOM IZDANJU

foodoris, doris valković, kuharica,biljni u

Dugo očekivana kuharica poznate hrvatske food blogerice Doris Valković poznate kao Foodoris, ugledala je svjetlo dana i to u digitalnom izdanju. E-book ‘Biljni užitak’ od 79 stranica i 40-tak recepata uvest će vas u svijet zdrave prehrane pripremljene od namirnica biljnog podrijetla. Svi recepti su prilagođeni godišnjim dobima uz odabir sezonskog voća i povrća, a možete ih koristiti za kreiranje menija od doručka do večere.

Kuharica je nastajala u nekoliko faza u kojima je bila potrebna potpuna posvećenost, od kuhanja, fotografiranja i stylinga pa sve do završnog dizajna. Osim kreativnosti u kuhanju i fotografiranju, Doris je pokazala kako se sjajno snalazi i u tehničkim dijelovima realizacije kuharice koju u potpunosti sama potpisuje. Ususret šestom rođendanu bloga koji promovira slow food te hranu od prirodnih i cjelovitih namirnica, kuharica u elektronskom obliku kruna je dosadašnjem uspješnom radu Doris Valković  i kreativnom kulinarskom stvaranju.

Doris valković, biljni užitak, kuharica, foodoris

KUHARICA ZA SVE GASTRO HEDONISTE

Svi koji uživaju u kuhanju i kombiniranju različitih namirnica koje donose potpuni užitak, sigurno će pronaći inspiraciju u ovoj kuharici. Ako pratite Foodoris na društvenim mrežama, sigurno znate kako prirodne namirnice biljnog podrijetla vode glavnu riječ u njezinim receptima, a od svakog jela stvara nutritivno bogate okuse. U kuharici vas čekaju recepti za doručak, brunch, ručak, večeru, slastice, snackove, namaze i napitke, a Doris je detaljno objasnila principe na kojima temelji svoje kuhanje i opremu koju koristi.

Čeka vas i obrazac za planiranje obroka i tjednog jelovnika, kao i kartice za upisivanje recepata. Kuharicu ‘Biljni užitak’ možete naručiti na linku po cijeni od 6.50 € + PDV, odnosno 60-tak kuna. Primjerak dobivate u pdf formatu, što znači da je e-book stalno s vama i možete ga čitati sa svih uređaja. Lako će vam asistirati kod pripreme obroka, a autoricu kuharice će radovati vaša povratna informacija i fotografije njenih recepata na društvenim mrežama: Instagram i Facebook. Sve o kuharici pročitajte na službenoj stranici bloga Foodoris.

biljni užitak, fooddoris, biljni užitak, kuharica

 

 

Foto: © Doris Valković