NOVA PROLJETNA KAMPANJA FLIXBUSA KOJA SLAVI LJEPOTE GRADOVA I MJESTA DILJEM HRVATSKE

flixbus, putovanja, istraži hrvatsku

U suradnji s hrvatskim privatnim iznajmljivačima, hostelima, ugostiteljskim objektima i kulturnim institucijama FlixBus, sinonim za putovanja autobusom ususret nadolazećoj turističkoj sezoni pokreće novu kampanju Istraži Hrvatsku FlixBusom. Cilj je potaknuti domaće putnike na istraživanje ljepota hrvatskih gradova i mjesta s naglaskom na brojne lokalne turističke sadržaje, a ujedno putem FlixBus društvenih mreža koje okupljaju veliku zajednicu ljubitelja putovanja, ne samo u Hrvatskoj već i Europi, kampanjom dodatno promovirati Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju. 

Kako ističe Petra Trojko, voditeljica komunikacija za FlixBus CEE S regiju: „Protekla godina bila je izazov za sve te usprkos velikoj želji za putovanjima morali smo prilagoditi naše životne navike brojnim nametnutim ograničenjima. Trenutno se nešto teže odlučujemo na neka daleka putovanja, no u isto vrijeme imamo priliku bolje se upoznati s onim što nam je bliže i lako dostupno. Upravo iz tog razloga, odlučili smo u suradnji s brojnim hrvatskim partnerima pokrenuti kampanju koja slavi ljepote gradova i mjesta diljem Hrvatske.“

U 10 TJEDANA UPOZNAJTE I ISTRAŽITE 10 HRVATSKIH DESTINACIJA

U skladu s porukom Svugdje je lijepo, ali putovati Hrvatskom je najljepše, u četvrtak 15.4. u večernjim satima putem FlixBus Facebook stranice u trajanju od 10 tjedana započinje kampanja koja nudi priliku za istraživanje 10 odabranih hrvatskih destinacija. Naime, svaki tjedan predstavit će se jedna destinacija koja će postati vikend odredište za po dvoje sretnih putnika uz osigurani prijevoz, smještaj i zanimljive sadržaje lokalnih partnera. Tako će svi oni koji se priključe kampanji imati priliku osobno se uvjeriti i saznati koji grad leži na sedam rijeka okružen s devet planina, gdje je najljepši zalazak sunca, kako su egipatske Sfinge dospjele u Dalmaciju, što je zajedničko FlixBusu i Plitvičkim jezerima te još mnogo drugih zanimljivosti.

Kampanja započinje Splitom, a savršeni vikend udvoje moći će se provesti i u Zagrebu, Varaždinu, Zadru, Rijeci, Kninu, Imotskom, Plitvičkim jezerima, Karlovcu i Osijeku. Svi detalji kampanje te kako sudjelovati mogu se provjeriti na FlixBus web stranici https://www.flixbus.hr/istrazi-hrvatsku ili putem FlixBus Facebooka.

PUTOVANJA AUTOBUSOM U VRIJEME PANDEMIJE 

Putnike se potiče da prilikom rezervacije karata razmišljaju o svojoj sigurnosti te koriste online način kupovanja karata putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice. Na taj će način smanjiti nepotreban fizički kontakt i dugačke redove. Posebna pozornost usmjerena je na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače, zaštitnu opremu za vozače kao i regulirani ukrcaj i iskrcaj putnika uz dozvoljenu maksimalnu popunjenost kapaciteta. Mjere preventivne zaštite i dalje su na snazi radi sigurnosti putnika.