SANA DELIKATESE PREDSTAVLJAJU NOVI PROIZVOD – JESTIVE COOL SLAMKE I COOL ŽLIČICE

sana delikatee, jestive žličice, jestive slamke

Sana delikatese, u želji da svi zajedno sačuvamo našu Planetu i jedni druge, predstavljaju inovativne proizvode – jestive Cool slamke i Cool žličice

Kriza uzrokovana pandemijom koja je zahvatila svijet teško je pogodila i Sanu kao malo poduzeće u razvoju, no i ovoga je puta Sana tim nadmašio očekivanja u inovativnosti novih proizvoda. Inspirirani željom da čuvamo jedni druge, ali i našu Planetu predstavili su Cool slamke i Cool žličice – jestive i potpuno biorazgradive proizvode na bazi vlakna jabuke.

OD ČEGA SU IZRAĐENE?

Jestive Cool slamke izrađene su od prirodnih sastojaka kao što su primarno pšenica i vlakna jabuke te zaslađene steviol-glikozidom. Izuzetne su kvalitete i čvrstoće te izdržljive do 60 minuta u hladnim pićima ili smoothiju te čak do 20 minuta u toplim napicima.

sana delikatese, jestive slamke

Jestive Cool žiličice izrađene su od rižinog i kukuruznog brašna te jabučnih vlakana, a zaslađene su sladilima. S njima možete pojesti čak 5 kuglica sladoleda i promiješati omiljenu kavu ili pojesti puding. Žličice su bez glutena.

sana delikatese, jestive žličice

Upravo činjenica da su biorazgradive Cool slamkama i žličicama daje dodatnu prednost pred drugim prirodnim materijalima jer čak i ako se ne pojedu mogu se lako razgraditi u prirodi. Drugi proizvodi se moraju prvobitno prikupiti kako bi se reciklirali ili pripremili za kompost.

Cool slamke uskoro će biti dostupne u svim većim prodajnim mjestima diljem hrvatske, a kompletni Cool asortiman slamki i žličica može se nabaviti putem web shopa na www.sana-delikatese.hr