NADOKNADITE DRUŽENJE 8. LIPNJA UZ BESPLATNU JULIUS MEINL KAVU U 11 GRADOVA

Manjak socijalnih kontakata, previše vremena na društvenim mrežama i streaming servisima, osjećaj samoće, izoliranosti i izgubljenosti – svi dobro znamo kako izgleda pandemijski blues. U prošloj godini propustili smo mnogo predivnih trenutaka druženja s dragim ljudima. Nedostaju nam zagrljaji, nedostaju nam druženja i upoznavanje novih ljudi… Vrijeme je da to nadoknadimo!

‘IDEMO NA KAVU’ INIICIJATIVA U 11 HRVATSKIH GRADOVA

Julius Meinl, tržišni lider u kategoriji premium kave, pokrenuo je inicijativu Idemo na kavu! Od Virovitice, Osijeka, Varaždina do Zagreba, Zadra, Splita, Šibenika, Rijeke, Pule, Karlovca i Dubrovnika, 8. lipnja možete naručiti Julius Meinl kavu u jednom od ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u ovoj inicijativi i dobiti bon za besplatnu šalicu kave. Bon se može iskoristi do 30. lipnja.

”Želimo našim kupcima pokazati da mislimo na njih i pomoći im da barem malo nadoknade nedostatak druženja i upoznavanja u proteklom periodu. Upravo jedna kava u društvu nekog posebnog ili čak poziv na kavu nekome nepoznatome, može prerasti u trenutak koji ćemo pamtiti”, poručuju iz tvrtke Julius Meinl.

Pronađite najbliži ugostiteljski objekt koji sudjeluju u ovoj inicijativi na linku: naručite Julius Meinl kavu 8. lipnja i preuzmite bon za besplatnu šalicu kave koju možete podijeliti s dragom osobom. Poznatom, ili nepoznatom, izbor je na vama.

Nadoknadite druženja uz vrhunsku Julius Meinl kavu!