SUZIN OGLASNIK ZA IZGUBLJENE I PRONAĐENE KUĆNE LJUBIMCE TREBA NAŠU POMOĆ

suzin oglasnik, izgubljeni kućni ljubimci, kućni ljubimci

Svatko tko je jednom izgubio kućnog ljubimca zna sreću ponovnog susreta s njim. Za brojne takve slučajeve, već je nekoliko godina zaslužan Suzin oglasnik na kojem se mogu oglašavati izgubljene i nađene životinje. Zahvaljujući volonterima koji brižno skupljaju podatke i objavljuju sve informacije na službenoj web stranici suza.hr te društvenim mrežama, mnoge izgubljene njuškice su pronašle svoj put do kuće. Zbog malog broja donacija u 2021. godini, nisu u mogućnosti podmirivati sve obaveze prema održavanju oglasniku i trebaju našu pomoć.  

“Prošlo je četiri godine od kako je, zahvaljujući IT firmama Undabot i Trikoder, pokrenut projekt na nacionalnoj razini pod nazivom „Suzin oglasnik“. Zahvaljujući oglasniku veliki broj izgubljenih kućnih ljubimaca brzo i sretno se vratio svojoj kući. 

 Nažalost da bi podmirivali minimalne mjesečne troškove i održali daljnji rad Suzinog oglasnika potrebna su nam financijska sredstva, bez kojih naš rad više nije moguć. Minimalni troškovi za održavanje platforme iznose oko 400 kn mjesečno, tj. 4800 kn godišnje, dok je sav ostali rad isključivo volonterski. 

 S obzirom da se financiramo isključivo od donacija građana, a u 2021.g. smo zaprimili svega 730 kn donacija, što nam svakako nije dovoljno za opstanak Suzinog oglasnika, moramo Vas zamoliti da nam pomognete u našim nastojanjima da spasimo Suzin oglasnik. Svaka donacija je vrijedna i dobrodošla, tako da je dovoljno da se odreknete samo jedne kave mjesečno i donirate 10 kn kako bi i dalje mogli pomagati životinjama da se što prije pronađu i vrate svojim kućama. 

Ako ne uspijemo skupiti dovoljno da bi mogli nastaviti rad, nažalost uskoro prestajemo sa radom o čemu ćemo Vas unaprijed obavijestiti. Zahvaljujemo se svima koji su nam do sada pomagali, kao i onima koji se odluče da će nam tek početi pomagati”, rekli su volonteri iz Suzinog oglasnika. 

 Donacije možete uplatite na žiro račun Suze. Podaci za uplatu su: 

Save udruga „Suza“ 

Kvaternikov trg bb 

10000 Zagreb 

Zagrebačka banka 

IBAN: HR8623600001101697565