BRAVE NEW WORLD- FESTIVAL DIGITALNIH TEHNOLOGIJA

HUB385, centar znanja, inovativnosti i tehnološkog razvoja; organizira treći po redu Brave New World – festival novih digitalnih tehnologija. Brave New World najveći je regionalni festival takve vrste, koji okuplja inovatore, programere, dizajnere, regionalnu i inozemnu start-up zajednicu kao i poslovnu zajednicu uključenu u razvoj tehnologija novog doba.
 
Od 18.-20.listopada svi ljubitelji digitalne tehnologije mogu pronaći sve novitete vezano za budućnosti novih tehnologija kroz brojne edukacije, radionice za odrasle i djecu, panele i predavanja. Osim što je zanimljivo i edukativno, cijeli program je besplatan, kao i sudjelovanje na radionicama kao što je programiranje, izrada prve aplikacije i pokretanje startupa. Prijava je potrebna samo za radionice i nalazi se na službenoj stranici HUB385
 
Jedinstvenost regionalnog festivala BNW nagrađeno je strukovnom nagradom RSVP za najbolji neprofitni/društveno korisni događaj. Festival podržavaju brojni domaći i svjetski sponzori poput Atlantic Grupe, AD plastike, A1, Cetine, Croatia osiguranje, Include, RIT, Funderbeam te SAP. Neki od partnera  festivala digitalne tehnologija su Centar karijera s FER-a i Inovativni centar Nikole Tesle (INCENT), Laboratorij zabave, HROBOS, UBIK, Gradionica, STEMI, iTrainer, Smart play, Hrvatska start up nacija, Svinaweb, Poslovna inteligencija, Makerbuino i Innovatio consilium.
 
Cijenjeni ljudi hrvatske tehnološke scene poput Ivana Mrvoša, Jana Šnajdera, Svena Maričića, Marka Kovača, Alana Sumina, Alberta Gajšaka i Marka Mišulica pripremili su zanimljive panele i predavanja tijekom trodnevnog festivalskog druženja. Edukativan vikend koji je pred nama idealan je za cjelodnevno obiteljsko druženje, a dobrodošli su i kućni ljubimci.