TJEDAN LJEPOTE OD 11. DO 17. VELJAČE

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske strukovno je udruženje koje okuplja stručnjake, zaposlenike i sve druge sudionike iz područja kozmetike s ciljem prijenosa informacija, znanja i vještina u svrhu održavanja standarda struke. Ove godine organiziraju šesti ‘Tjedan ljepote’ u razdoblju od 11. do 17. veljače 2019. godine. Tijekom sedam dana kozmetički saloni širom Hrvatske nude tretmane, koji su u redovitoj ponudi salona višestruko skuplji. Cijena svih tretmana je 100 kuna, a kuponi koji se kupe tijekom navedenog perioda, mogu se iskoristiti do 01.ožujka. 

Projektom ‘Tjedan ljepote’ nastoji se promovirati kultura njege lica i tijela te približiti ponuda kozmetičkih salona našim sugrađanima. Stoga je ovo prilika da si građani priušte inače skupe kozmetičke tretmane po jeftinijoj cijeni. Kao i svake godine, ‘Tjedan ljepote’ ima i svoju humanitarnu stranu pa se tako dio sredstva donira „Domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Maslina” iz Dubrovnika.

Popis salona i tretmana može se detaljnije pogledati na službenoj stranici Tjedna ljepoteNeograničen je broj kupona koji se može kupiti i pokloniti što je vrlo praktično budući da se Tjedan ljepote uvijek odvija u tjednu Valentinova. Više o eventu može se pronaći na službenoj web stranici, te Facebook i Instagram profilima.