TAIYAKI BEOGRAD – JAPANSKI SLADOLED NEODOLJIVOG OKUSA & IZGLEDA

Samo jedan pogled na japanski sladoled Taiyaki i sasvim je jasno kako se radi o posebnoj poslastici koju svakako želite degustirati. Osim neobičnog izgleda, hrskave ribice i šarenih dekoracija Taiyaki ima svoju priču. Japan je poznat po iznimnim slasticama koje se razlikuju po sastavu, a izgledu se posvećuje posebna pažnja. Kreativnost je na prvom mjestu, a nakon toga slijedi dizajn koji je izbrušen do savršenstva. Taiyaki je zapravo japanski biskvit u obliku ribe, a obično se puni pastom od azuki graha, sira i pudinga. Japanski slatkiš inspiracija je za neodoljivi sladoled s raznim okusima od matche, zelenog čaja, kokosa do crnog sezama, a u ponudi su i veganski okusi poput crvene naranče i crne čokolade. 

Nakon odabira okusa sladoleda, sami kreirate izgled sladoleda, a ponuda dekoracija je uistinu raznolika. Sladoled se servira u kornetu od ribice ili čašicama, a završni rezultat poziva na barem jednu fotografiju prije uživanja u blagodatima azijskih okusa. Kreativan tim iza Taiyaki slastičarnice svaki tjedan iznenadi s nekim novim okusom, a osnova su matcha i vanilija koji su odlično prihvaćeni i uvijek ih možete naručiti. Japanski koncept u centru Beogradu nastao je iz ljubavi prema sladoledu i zajedničkoj ideji dviju prijateljica koje vole azijsku kulturu. 

Osim sladoleda, Taiyaki u ponudi ima i različite voćne smoothije i shakeove , frappuccina sa sladoledom te napitke od matche i kave. Također imaju i originalan taiyaki slatkiš, ribicu punjenu Nutellom i azuki grahom, a za zimski period pripremaju taiyaki s drugom vrstom punjenja. Budući da se cijeli koncept temelji na azijskoj gastronomskoj sceni, Taiyaki će proširiti ponudu na druge slastice koje su u pripremi. Ljetna sezona poziva na uživanje u ukusnim sladoledima koji će zahvaljujući Taiyaki slastičarnici, osim okusom, u sjećanju ostati zbog primamljivog izgleda koji je zapalio društvene mreže. Kreirajte svoj idealan Taiyaki sladoled i prepustite se okusima koji će probuditi sva vaša osjetila. Pratite Taiyaki Belgarde na Instagramu i Facebooku & prvi saznajte sve slatke novosti koje pripremaju.

 

Foto: © Taiyaki Beograd


Pročitaj još:

5 RAZLOGA ZBOG KOJIH TREBATE POČETI UŽIVATI U ČOKOLADI

10 VAŽNIH PREDNOSTI MIRISNOG CIMETA