JESENSKE RADIONICE U MAJSTOR KUHAR AKADEMIJI

Jesen je idealna za uživanje u sezonskim namirnicama i otkrivanje novih recepata. Ako želite učiti od stručnjaka, usavršiti svoje trenutno znanje i otkriti nove kulinarske trikove, ne propustite radionice u Majstor kuhar akademiji. U listopadu su pripremili tri zanimljive radionice u kojima ćete naučiti kako pripremiti jela od jestivih gljiva, domaću tjesteninu i recepte od tikve. Sve radionice su interaktivne, što znači da radne jedinice za polaznike omogućavaju svakome da aktivno sudjeluje u radionici.

JELA OD JESTIVIH GLJIVA

Gljive su odlična namirnica koje se mogu pripremiti na različite načine, ali treba naučiti koje su od njih jestive. Zato su u Majstor kuhar akademiji pripremili radionicu u kojoj će vas naučiti gdje i kada brat gljive, kako prepoznati jestive gljive i što spremiti od koje vrste. Radionica se održava u ponedjeljak 21.10. u 17 sati.

DOMAĆA TRADICIONALNA TJESTENINA

Zaboravljena brašna i tjestenine naših baka, ponovo se vraćaju u kuhinju. Naučite izraditi domaću tjesteninu, na moderniji način uz pomoć mašina za tjesteninu. Ako ste više ljubitelj starog načina pripreme, za one old school – Akademija je pripremila i valjke. Radionica se održava u četvrtak 24.10. u 17 sati. 

HALLOWEEN – TIKVASTI RECEPTI

Da li se kaže tikva ili bundeva, vječna rasprava biti će riješena na ovoj kreativnoj radionici. Prvo slijedi dubljenje i tjeranje zlih duhova s dekoracijom na prozoru, a unutrašnjost će se naravno pojesti uz odlične recepte koje pripremaju u Akademiji. Pridružite se radionici u utorak 29. listopada u 17 sati.

Cijena svake radionice iznosi 500,00 kuna (s uključenim PDV-om). Sve informaciji o uplati i prijavi možete pronaći na službenoj web stranici Majstor kuhar akademija ili putem e-maila: info@majstorkuhar.hr