POČINJE TJEDAN LJEPOTE – KOZMETIČKI TRETMANI ZA SAMO 100 KUNA

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske već sedmu godinu organizira Tjedan ljepote radi promicanja kulture njege lica i tijela, ali i pružanja prilike što većem broju ljudi da posjete renomirane kozmetičke salone. U Tjednu ljepote, od 10. do 16. veljače, sudjelovat će kozmetički saloni iz devet hrvatskih gradova. Saloni će klijentima nuditi različite kozmetičke tretmane po fiksnoj cijeni – jedan tretman = 100,00 kn, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.

ISPROBAJTE TRETMANE U NAJLJEPŠEM TJEDNU U GODINI

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i Dan zaljubljenih pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im ovo Valentinovo posebnim. Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte onaj tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja! Sada je pravo vrijeme! Kupone za Tjedan ljepote možete kupiti u salonima, a možete ih koristiti do 01. ožujka ili u dogovoru sa salonom. Možete kupiti neograničen broj kupona u izabranim salonima. Kuponi su prenosivi na drugu osobu tako da ih slobodno možete pokloniti nekome.

HUMANITARNA STRANA ‘TJEDNA LJEPOTE’ ZA UDRUGU ‘NISMO SAME’

Manifestacija je svake godine do sada imala humanitarni karakter, a ove godine će dio iznosa od kotizacija salona biti doniran Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME. Udruga Nismo same provodi niz humanitarnih akcija za pomoć ženama, a definitivno jedna od poznatijih je akcija „Nisi sama – ideš s nama“, a kojoj je glavni cilj pokrivanje troškova odlaska na terapiju žena oboljelih od malignih bolesti. Pogledaj popis salona koji sudjeluju u Tjednu ljepote i listu tretmana koje nude po nižoj cijena.

Foto: © Udruženje kozmetičara HR/ Tjedan ljepote