fbpx

KREATIVNOST BEZ GRANICA: R+PLATFORMU PODRŽALI BROJNI KREATIVCI & PRIPADNICI KULTURNOG ŽIVOTA

R+ platforma okuplja kreativce, profesionalce i sve one koji žele činiti dobro u društvu. R+ je mjesto gdje ćete se moći kreativno izraziti, podijeliti svoje priče, iskustva, potražiti informaciju, čuti i neku manje apokaliptičnu perspektivu, uvažavajući ozbiljnost naše novonastala svakodnevice.

Svjedoci smo sjajnih inicijativa, od međusobnog pomaganja, streaminga koncerata, kazališnih predstava, filmova, video priča sa sjajnim porukama. No, zbog njihove raštrkanosti, nerijetko velik dio tih sjajnih priča u ova ne baš sjajna vremena, ne dosežu do puno građana. R+ počela je s radom 18. travnja i u dva tjedna postojanja okupila je i prikazala veliki broj priča, a koje su u ovim trenucima bojazni mnogima i potrebne.

Do sada su i mnogi kreativci, pripadnici društvenog i kulturnog života podijelili svoje priče; od Judite Franković Brdar i Đele Hadžiselimovića koji za nas odabiru i predlažu što gledati, do javljanja ljudi iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta, Londona, New Yorka, Barcelone i Milana… pa sve do iznimnih, stručnih, zanimljivih i zabavnih gostiju u R+ live stream emisijama, a koji svojom ekspertizom donose savjete i sadržaj u vaše domove, sada potrebniji više nego ikada.

Tako od 01.travnja možete u tjednom ritmu očekivati čitanje poezije Gorana Bogdana. Prvo je prikazano danas, 1.4. u 12 sati. R+ platformi se pridružio i Massimo koji je od danas u 20 sati domaćin talk showa Večernji razgovori; u sljedećem izdanju emisije Ricochet 2.0 Topssyju i Zuberu gost će biti Edo Maajka (2.4., četvrtak), a sljedećih dana platforma ugošćuje i Radu Šerbedžiju (3.4., petak), Gorana Bogdana i Srđana Golubovića…

I to je tek početak. Za detaljan raspored emisija i priča zapratite R+ službenu web stranicu  i Facebook stranicu, a P+ možete pratiti i na You Tube kanalu Rplus. Sve live stream emisije ostaju trajno zabilježene na www.rplus.video.

R+ je platforma otvorena svima; pridružite joj se, koristite ju, gledajte, doprinesite joj i sami (šaljite svoje priče na rplus.video@gmail.com). Jedan po jedan, jedni za druge, kako bi sačuvali ono što jest naša bit – biti prije svega ljudi.

© Utemeljeno od RAFF film festivala na iskrenoj emociji, provjerenoj informaciji i odlučnosti da od one ljepše stane naše svakodnevice ne odustajemo.