PRIDRUŽITE SE ZOOCITY HUMANITARNOJ AKCIJI ‘BOŽIĆ JE I MACAMA I PSIMA’

Da su humanizacija i empatija jedne od vrijednosti koje zastupa ZOOCITY pokazuje i najnoviji ZOOCITY video – „Božić je i njima – macama i psima“

Ovom božićnom kampanjom, ZOOCITY želi skrenuti pozornost na najranjiviju skupinu – odnosno one njuškice koje će ove božićne blagdane provesti u skloništima za napuštene životinje.

Kako bi im učinio koliko toliko bezbrižne blagdane, ZOOCITY je odlučio sav prihod od prodaje ZOOCITY Miss & Misster kalendara za 2021. godinu donirati u humanitarne svrhe – udrugama i skloništima za napuštene životinje.

ZOOCITY Miss & Mister kalendar za 2021. godinu rezultat je ZOOCITY-jevog nagradnog natječaja putem kojeg je ZOOCITY dodatno u ime Miss i Mister pobjednika opskrbio više od 20 različitih Udruga za zaštitu životinja kojima je donirao oko jedne tone hrane za pse i mačke u vrijednosti od 10.000 kuna.

I zato vas pozivamo da se pridružite ZOOCITY humanitarnoj akciji kupovinom Miss i Mister kalendara čije stranice krase vesele njuške po simboličnoj cijeni od 30 kuna. Kalendare možeš kupiti u svim ZOOCITY poslovnicama ili na webshopu do 10. siječnja 2021. godine!

Zato gledajte srcem jer Božić je i macama i psima.