NOVA DOBROTVORNA AKCIJA ZA UDRUGU KRIJESNICA: KALENDARI ONI 2022. KREĆU U PRODAJU

kalendari oni 2022, djelovanje, vanja varga, udruga krijesnica

Ljubav, velikodušnost i dobrota ideali su kojima težimo u blagdansko vrijeme. Pronaći mir, darivati od srca i uživati u neprocjenjivim trenucima uz naše najmilije. Kako bi osjetili duh blagdana i čin darivanja povezali s dobrotvornim ciljem, predstavljamo vam projekt Vanje Varga koja već nekoliko godina uspješno spaja ljude velikog srca i čini hvale vrijedna djela. Njezina tvrtka Djelovanje organizator je i ovogodišnje humanitarne akcije za Udrugu Krijesnica i pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti. U pitanju je naravno kalendar ONI koji je prošle godine probudio veliki interes.

ONI 2022. je  limited edition kalendar koji okuplja 13 ilustratorica i ilustratora koji doniraju ilustraciju za izradu kalendara i aukcijsku izložbu. Kalendar za vas znači pogled na predivnu ilustracije kroz cijelu 2022., 13 ilustracija koje možete uokviriti za sebe ili dar dragim osobama. Uz kalendar dolazi voucher s popustom na kupovinu kod 7 domaćih craft proizvođača i kvalitetnih brendova, a povrh svega predivno dobro djelo kroz donaciju. Uz kalendar, dio akcije je i prodajna aukcijska izložba 13 radova u baru Botaničar. Otvorenje izložbe je 11.11.2021. u 19:30h.

kalendari oni 2022, djelovanje, vanja varga, udruga krijesnica

2020. GODINE JE  SKUPLJENO 29 TISUĆA KUNA ZA MALE KRIJESNICE

Sjećate li se prošlogodišnje dobrotvorne akcije za udrugu krijesnica? Prodano je 300 kalendara i 6 ilustracija, a ove godine cilj je povećati donaciju. ONI 2022. kalendara je 300, a prodaju se po cijeni od 140,00 kn od čega se 100 kuna odvaja za donaciju.  Prodajom svih 300 kalendara prikupilo bi se 30,000 kuna za donaciju udruzi Krijesnica, a tome se još dodaje puni iznos od prodaje ilustracija na aukcijskoj izložbi kada ćete vidjeti 13 predivnih radova.

U kalendaru ONI 2022. čekaju vas ilustracije na temu DOM renomiranih mladih umjetnica i umjetnika: Marina Mesar – OKO, Marin Remić, Tea Jurišić, Maja Biondić, Nikola Grabovac, Nikolina Žabčić, Slaven Kosanović – Lunar ,Ivan Blažetić – Šumski, Hana Vrca, Ivana Mrčela, Boris Bare, Anja Sušanj i Broken isn’t bad.

vanja varga, djelovanje, botaničar, udruga krijesnica, ONI 2022, kalendari oni

DONACIJA DJECI, KALENDARI I POPUSTI ZA VAS ILI VAŠE NAJMILIJE

Kalendar je otisnut na mat printu s perforacijom što znači da sve ilustracije možete koristiti, uokviriti za sebe ili pokloniti nakon što ste ih kroz cijelu godinu gledali znajući da ste nekom pomogli. Print kalendara velikodušno je sponzorirao Cerovski Print Boutiqe, a ako znate išta o njima, znate da su sinonim za besprijekoran print. Okvire za izložbu je velikodušno sponzorirala najstarija zanatska radnja za uokviravanje u Zagrebu, Robinšćak u Palmotićevoj ulici.

Uz lijepi kalendar s 13 ilustracija koje možete uokviriti, kalendar uključuje paket od 7  vouchera s popustom na kupovinu kod partnera –domaćih craft proizvođača i kvalitetnih brendova. Uključivanjem vouchera podržavamo lokalno u ovim neizvjesnim vremenima, a svi oni podržavaju projekt i dodaju vrijednost kalendaru za svakoga tko ga kupi. Prijatelji projekta su BuzdovanPrvi hrvatski craft cider, Kokolach – Veganski i sirovi kolači, People2People – Ghee i namazi od orašastih plodova, Luftbremzer – nagrađivani zagrebački artisan gin, Korica – Prva hrvatska artisan pekarnica, Cogito Coffee – sinonim za vrhunsku speciality kavu te Garden Brewery – craft pivo koje nastaje u Zagrebu.

vanja varga, djelovanje, udruga krijesnica, kalnedar oni, oni 2022, botaničar

KAKO DO KALENDARA ONI 2022?

Kalendare možete rezervirate slanjem potvrde o uplati 140kn po kalendaru na su@djelovanje.hr nakon čega će uslijediti informacije o datumu preuzimanja kalendara u baru Botaničar.  Otvorenje izložbe će biti u baru Botaničar  11.11.2021. u 19:30h,  a pogledati ju možete do 5.12.2021. 

Aukcijska prodaja radova bit će organizirana online na profilu Botaničara 2.12.2021., pratite profil Botaničara i Djelovanja za više informacija.

vanja varga, djelovanje, udruga krijesnica, kalnedar oni, oni 2022, botaničar

UPOZNAJTE ORGANIZATORICU PROJEKTA

Djelovanje je djelo Vanje Varga kroz koji stvara kreativne (humanitarne) projekte od ideje i dizajna, preko menadžmenta i operative sve do realizacije spajajući ljude i ideje u zanimljive kombinacije kojih spoj stvara (dodatnu) vrijednost. Organizatorica je akcije ONI. 

Rezervirajte svoj kalendar, odaberite ga kao dar koji spaja ugodno s korisnim & plemenitim za „pod bor“ svojim najmilijima ili – svojim zaposlenicima i partnerima. Pridružite se svima koji su se velikodušno uključili u kreiranje kalendara, podržite mlade umjetnike i domaće brendove te zajednički pomozimo da svi ONI u udruzi Krijesnica barem malo lakše i jače svijetle. Nadam se da ćete biti dio ove humanitarne priče.

vanja varga, djelovanje, udruga krijesnica, kalnedar oni, oni 2022, botaničar

Za više informacija i dodatna pitanjaInstagram: @djelo.vanje /E-mail: vanja@djelovanje.hr  / Mob: 00385 98 481 4466

 

Foto: © Ivan Ivčević