SPRING FLING – PRVI CVJETNI MARKET U CENTRU ZAGREBA S POSEBNIM ŠARMOM

Jeste li čuli za Spring Fling? U Zagrebu je otvoren novi flower market nazvan Spring Fling, s potpisom zagrebačkog kreativnog ureda Adela Mese koji u sklopu organizacije evenata i vjenčanja, ujedno radi i prekrasne cvjetne aranžmane. Ruku na srce, ništa ne kaže proljeće više od prvih glasnika omiljenog nam godišnjeg doba.

Htjeli smo zapravo oživjeti ovo mjesto jer smatramo da ima potencijala za „nešto više“. Isto tako, željeli smo približiti ljudima što mi zapravo radimo, s obzirom na to da ova cvjetna izložba prikazuje samo djelić onoga čime se mi sve bavimo. U ovom slučaju čak nije toliko fokus na cvijeću koliko je na čitavom ambijentu jer i postav oko Kampice u kojoj možete kupiti cvjetne aranžmane nosi naš potpis. – otkriva nam Barbara Adela Šečković, osnivačica Adela Mese tima.

CVJETNA OAZA ISPRED HOTELA JÄGERHORN

Kada zakoračite u ovu romantičnu cvjetnu kulisu smještenu tik ispred poznatog zagrebačkog hotela Jägerhorn odmah ćete ugledati već spomenutu Kampicu. Riječ o renoviranoj vintage kamp kućici koja je ovoga puta poslužila kao prodajno mjesto prekrasnih cvjetnih aranžmana, no moguće ju je koristiti i kao dio piknika ili eventa jer unutrašnjost je dekorirana i prilagođena posluživanju pića. Stoga postoji opcija i najma Kampice. Sve po potrebi! nadodaju iz tima.

Pokušavajući napraviti odmak od klasičnih cvjetnih aranžmana, odlučili smo se s obzirom na lokaciju gdje se trenutno nalazi Spring Fling, a koja doista podsjeća na taj nekadašnji zagrebački šarm, nazvati naše aranžmane epitetima Zbigecana, Grintava i Klafrača jer cvijeće se u 99% slučajeva kupuje ženama, s osmijehom konstatiraju. Svi ti navedeni epiteti opisuju i ženske pripadnice Adela Mese Tima. Upravo su one došle na ideju da ova cvjetna romansa u središtu grada, u ova teška i izazovna pandemijska vremena, unese bar malo pozitive i vjere u bolje sutra.

U NAJAVI SU EVENTI S POTPISOM ADELA MESE

Ako pitate njih – sutra donosi dobre vijesti! Što se tiče nadolazećih događanja, u Adela Mese timu se intenzivno pripremaju za različite evente koji će ove godine nositi njihov potpis. Upita je svakim danom sve više, bookinga također, a sezona vjenčanja na njihovoj rezidencijalnoj lokaciji La Grma je popunjena odavno: Inače bi počelo sve oko Uskrsa, ali sada sve kreće od svibnja. Naši klijenti su spremni, a mi da ne govorimo, zaključuju marljivi kreativci.

Ako tražite idealan poklon ili jednostavno proljetnu dekoraciju za dom, na ovom mjestu uz navedeno, možete se i opustiti te uživati u raznovrsnoj ponudi pića, i to svakim danom od 10 do 18 sati pa tako sve do Uskrsa. Više možete doznati na Instagram profilu @adelemese.  

 

Foto: © Andrea Gržičić