GODDESS DINNER IN THE WOODS: 05. LIPANJ REZERVIRAJTE ZA VEČERU SA ŽENAMA IZ CIJELOG SVIJETA

Od 04. do 06. lipnja 2020. održava se 2. Miss Adventure Festival koji će u Zagrebu okupiti žene iz cijeloga svijeta. Festival za ambiciozne žene pod organizacijom osnivačice i poduzetnice Paole Rebsamen Crevatini, nakon prošlogodišnjeg programa u Puli i Dvorcu Belaj, ove godine dolazi u glavni grad Hrvatske. Mjesto događanja je boutique mjesto ‘La Grma’, nedaleko od glavne zagrebačke ulice u kojem će se održati dvodnevna edukacija za žene koje žele kreirati posao i stil života po svojim pravilima.

U tome će im pomoći iskustvo stručnjakinja iz raznih područja od digitalnog marketinga, novinarstva do psihologije poput Dr.Tina Lee Odinsky Zec, Kajse Tylen, Ines Gaston i Kate Bagoy. Miss Adventure Festival se temelji na nekoliko važnih elemenata koji osim edukacije uključuju networking i povezivanje sa ženama na događanju, kao i dobru zabavu. Zabavni dio ove godine ima posebnu priču, a uključuje ‘Goddess Dinner in the Woods’ u srcu zaštićenog područja park-šume Grmoščica.

Foto: © La Grma

LA GRMA – MJESTO ZA NEZABORAVNE EVENTE

Na samo tri minuta od glavne zagrebačke ulice Ilice, nalazi se top lokacija za nezaboravne evente. ‘La Grma’ je nastala na području nekadašnje tvornice perja, a današnjih 9000 kvadratnih metara nimalo ne nalikuju nekadašnjem izdanju. Ono što je ‘La Grma’ preuređenjem sačuvala je industrijski stil uređenja, kojem je zagrebački studio Bouarchitects dao elegantan i sofisticiran pečat. Od 2016. godine ovdje se odvijaju sve vrste događanja, od vjenčanja, rođendana do drugih tematskih evenata, a 05. i 06. lipnja 2020.  rezerviran je za Miss Adventure Festival.

Foto: © La Grma

U petak 05. lipnja od 19 h u ‘La Grmi’ se priprema večera u šumi u kojoj će sudjelovati sve VIP sudionice Festivala, a na večeru su dobrodošle sve žene koje žele prisustvovati ovom jedinstvenom eventu. Ulaznica za večeru otvorena je za javnost, a možete ju kupiti na službenoj stranici Miss Adventure Festivala putem linka. Kupnjom večere ‘Goddess Dinner in the Woods’ dobivate direktan ulaz za degustaciju Lindt čokolade, vjernog sponzora Miss Adventure Festivala. Lindt na ovogodišnji festival dovodi švicarskog stručnjaka za čokoladu Stefana Bruderera. Lindt Maitre Chocolatier će vam pokazati kako uživati u okusima visokokvalitetne čokolade i pretvoriti degustaciju u pravi hedonistički doživljaj za pamćenje.

DRESS CODE: WHITE & GOLD

Na večere posebne tematike i kvalitetne organizacije, ne morate otići u Pariz ili New York; ona se ove godine održava u Zagrebu. Za pomno odabranu dekoraciju i meni u ‘La Grmi’ pobrinut će se tim Miss Adventure Festivala, a na vama je da svoj dolazak upriličite posebnim dress codom: white & gold. Zamišljeni koncept temelji se na odabranim bojama, koje se sjajno nadopunjuju s mjestom događanja. Pridružite se i uživajte u večeri sa ženama iz cijelog svijeta. Sve detalje o večeri i cijelom programu Miss Adventure Festivala možete pronaći na linku.

Foto: © La Grma

Miss Adventure zajednicu pratite na FacebookuInstagramu, PinterestuYouTubeu Twitteru.


Pročitaj još:

DOĐI NA 2. MISS ADVENTURE FESTIVAL & KREIRAJ SVOJ POSAO IZ SNOVA

2. MISS ADVENTURE FESTIVAL: POVEŽITE SE S DIGITALNOM ZAJEDNICOM ŽENA

PAOLA CREVATINI REBSAMEN: ‘THE MISSADVENTURE FESTIVAL OMOGUĆUJE LAKŠI ULAZAK U DIGITALNI SVIJET’