fbpx

DOĐI NA 2. MISS ADVENTURE FESTIVAL & KREIRAJ SVOJ POSAO IZ SNOVA

miss adventure festival

Jeste li se ikada pitali kako izgleda život uspješnih poduzetnica, blogerica i influencerica? Kako su pokrenule svoj posao, kojim alatima se služe za lakše digitalno poslovanje i od kuda crpe inspiraciju za svakodnevne izazove? Ako ste na sva pitanja odgovorili potvrdno i želite naučiti kako kreirati svoj posao iz snova, pridružite se Miss Adventure zajednici.

Od 04. do 06.06.2020. održava se 2. Miss Adventure festival  namijenjen ambicioznim, kreativnim i poduzetnim ženama, kao i svim onima koje žele krenuti tim putem. Osim što ćete dobiti priliku naučiti kako voditi ili pokrenuti uspješno digitalno poslovanje, ovaj event je pravi korak za širenje networking zajednice upoznavanjem inspirativnih žena koje će vam biti potpora na putu ka ostvarenju snova.

Koncept je osmišljen na način da bude pravi doživljaj od trenutka kada se kupi ulaznica, dobije pristup zajednici do pića dobrodošlice na samom događaju u Zagrebu i otvorenja festivala yogom. Nakon toga slijede radionice,  bogati ručkovi te sve očekivani završni party – svaki detalj je pomno isplaniran kako bi ponudio pravu pustolovinu tijekom 3 dana njegovog održavanja.

LA GRMA – BAJKOVITA LOKACIJA ZA NEZABORAVAN EVENT

Miss Adventure Festival održat će se u ambijentalnom objektu La Grma pored šume Grmoščica. Festival inspirira žene da ostvare svoj puni potencijal u karijeri te nudi bogati repertoar svjetskih govornica kao sto je Kajsa Tylen, svjetska Guinessova pobjednica u bicikliranju i Tedx predavačica, o tome kako se snovi mogu ostvariti. 

Poznata psihologinja i mental coach Inès Gaston će predstaviti plan o tome kako postati nezaustavljiva, a Kate Bagoy, uspješni digitalni nomad će vas voditi u kreiranju vlastitog  životnog stilaTea Gudek Šnajdar će imati predavanje o tome kako pretvoriti svoj hobi u poslovanje sa zaradom, dok će gošće influencerice sudjelovati u panelima o tome kako održavati životni stil digitalnog nomada uspješnim. 

UPOZNAJ OSNIVAČICU MISS ADVENTURE ZAJEDNICE

Osim samog festivala, Miss Adventure je digitalna ženska zajednica u kojoj se žene povezuju, putuju i uče zajedno. Vlasnica ove platforme je Paola Crevatini Rebsamen koja i sama uspješna poduzetnica iz Istre te broji desetljeće marketinške karijere u tvrtkama poput eBaya i Microsofta. Nakon uspješne karijere odlučila je ostvariti svoje poslovne ideje te je prekinula zaposlenje i osnovala Miss Adventure:

„Željela sam ženama pružiti mjesto gdje mogu biti svoje, upoznati i družiti se sa ženama sličnih ambicija. Ono sto je najvažnije je postati članicom jedne zajednice koja istinski podržava jedna drugu. Kada sam započela vlastiti business morala sam sve sama od početka izgraditi i naučiti te sam se u jednom trenutku osjećala vrlo usamljeno. Poželjela sam da postoji jedno mjesto koje će mi pružiti informacije i podršku na jednom mjestu. Uistinu nisam ni sanjala da će se ideja razviti u ovako nešto predivno. Prošle godine smo imali 60 tak gostiju koje su zbog jednog dana Festivala došle iz 21 zemalja ( čak iz USA i Kanade!),a ove godine očekujemo oko 200-tinjak gostiju iz svijeta ali i regije.“

POVEDI PRIJATELJICU & OSTVARI POPUST 

Ako želite da vam 2020. godina bude godina u kojoj ćete ostvariti sav svoj potencijal, donesite tu odluku već danas. Uložite u znanje i povežite se sa ženama koje će vam omogućiti da u tome uspijete. Kako bi Miss Adventure Festival proveli u dobrom društvu, povedite prijateljicu i zajedno krenite u avanturu života. Trenutno traje akcija pozovi prijateljicu i ostvari do 50% popusta. Akcija traje do kraja studenog, a mjesta su ograničena. Požuri po svoju kartu na linku: //themissadventure.com/collections/festival/products/the-missadventure-festival-conference-only.


Pročitaj još:

POČINJE THE MISSADVENTURE – PRVI INTERNACIONALNI BLOGGING FESTIVAL

PRVI THE MISSADVENTURE FESTIVAL – VIKEND DOBRIH EMOCIJA I INSPIRATIVNIH PRIČA

PAOLA CREVATINI REBSAMEN: ‘THE MISSADVENTURE FESTIVAL OMOGUĆUJE LAKŠI ULAZAK U DIGITALNI SVIJET’