2. MISS ADVENTURE FESTIVAL: POVEŽITE SE S DIGITALNOM ZAJEDNICOM ŽENA

Grad Zagreb u lipnju postaje središte događanja jednog od najzanimljivijih festivala koji u Hrvatsku dovodi žene iz cijelog svijeta. 2. Miss Adventure Festival za ambiciozne žene održava se od 04. do 06.06.2020. u šarmantnoj ‘La grmi’, mjestu za zabave sa stilom, koja će ugostiti svjetske stručnjakinje iz područja poduzetništva, digitalnog marketinga, novinarstva i fotografije. Ono što Miss Adventure izdvaja iz ponude konferencija za žene je jedinstveni program koji uključuje edukaciju, podršku i networking.

Kad je osnivačica festivala Paola Crevatini Rebsamen u 2017. godini počela organizirati putovanja za žene, stvorila je kvalitetnu mrežu žena koje imaju isti cilj – uživati u putovanjima & kreiranju digitalnog sadržaja. Nakon prvobitnog projekta započela je ideja o kreiranju platforme za ambiciozne žene koje se jednom godišnje okupljaju na festivalu. Prvi Miss Adventure festival održan je 2019. godine u Puli i dvorcu Belaj u prisustvu žena iz 21 zemlje diljem svijeta.

Ove godine festival se premješta u glavni grad Hrvatske, a sve sudionice imate će prilike tri dana uživati u vrhunskom eventu uz podršku sponzora poput Coca-Cole, Intimine, francuske prirodne kozmetike L’Occitana i švicarske čokolade Lindt.

PRVI DAN FESTIVALA-  ‘EMPOWERMENT’ 

Pravilo Miss Adventure festivala je da sve počinje i završava dobrom zabavom. Tako je i samo otvorenje u četvrtak 04.06. u popularnom zagrebačkom baru ‘Roots Juice and Cocktail bar’ prilika za happy hour u kojem ćete imati priliku upoznati se i povezati sa svim sudionicama. U petak 05.06. festival se premješta na svoju top lokaciju ‘La Grma’ u kojoj slijedi cjelodnevno događanja pod nazivom ‘Empowerment, a sve počinje posebno osmišljenim programom joge Ane Kuhanec koji će probuditi cijelo vaše tijelo i pripremiti vas za dan prepun iznenađenja.

Nakon Aninog wake up programa, slijedi Miss Adventure prisega. Dobro ste čuli, Miss Adventure dame prisežu da će živjeti život prema svojim pravilima i podržavati jedna drugu, a što je jače od žena koje se podupiru? U Danu osnaživanja, izmjenjivat će se govornice koje će vas svojom pričom i iskustvom potaknuti da iskoristiti sav svoj kreativni potencijal, prevladate strah od neuspjeha i postanete nezaustavljive u svojim poslovnim odlukama.

Foto: Kajsa Tylen by © Sam Flanagan

Govornice poput Dr. Tine Lee Odinsky Zec, nagrađivane psihologinje i mentalne trenerice Ines Gaston i Guinnessove pobjednice u bicikliranju Kajse Tylen, inspirirat će vas da postanete motivirane i odlučne u svojoj poduzetničkoj odluci. Prvog dana festivala organizirana je i radionica fotografije, panel o holističkom pristupu uspjehu, kao i gastronomski užitci. Boho piknik, degustacija čokolade i vina uz vjerne sponzore Lindt koji ovog puta dovodi stručnjake za čokoladu Lindt Maitre Chocolatier te posebna ‘White & Gold Goddess Boho Dinner’.

DRUGI DAN FESTIVALA – ‘INSPIRATION’

Kako bi sve svoje poduzetničke ideje i kreativne zamisli proveli u djelo, na drugom danu festivala čeka vas Dan inspiracije. Prvi panel rezerviran je za uspješnu digitalnu nomatkinju Kate Bagoy koja će vam govoriti kako napustiti posao od 9 do 5 i napraviti plan za posao iz snova. Slijedi nagrađivana spisateljica i svjetska putnica Anja Mutić koja je pisala za New York Magazine, National Geographic Traveler, Lonely Planet i brojne druge medije. Svaka od govornica koje će se izmjenjivati na Miss Adventure panelima, priprema inspirativne priče iz vlastitog iskustva koje možete primijeniti na svom poduzetničkom modelu.

Kate Bagoy

Ako je vaš fokus Instagram, Petra Mamić će održati radionicu na temu zarade na Instagramu i kako ga koristiti u poslovne svrhe. Iako je danas uvriježeno mišljenje kako sve ovisi o broju pratitelja na društvenim mrežama, s tom tvrdnjom se ne bi složila blogerica i povjesničarka umjetnosti Tea Gudek Šnajdar koja će održati panel o online zaradi bez velikog broja pratitelja. Ljubiteljice putovanja posebno će zanimati predavanje blogerice Marte Ostoje koja će govoriti o plaćenim putovanjima svijetom i kako je to ostvarila.

Marta Ostoja

O investicijama, mitovima i stereotipima govorit će profesorica sa fakulteta Vern Tajana Kramar Sandal. Žene koje su dio Miss Adventure zajednice vjeruju u cjeloživotno učenje i konstantno ulaganje u svoje znanje i vještine kako bi bolje napredovale u svom poslu. Miss Adventure Festival je jedinstveno događanje koje u tri dana nudi networking, predavanja, edukaciju i mogućnost povezivanja sa sponzorima i medijima. Osim vrijednih informacija i podrške, svaki Miss Adventure završava dobrom glazbom, koktelima i partijem kojim slavite svoju budućnost. 

MISS ADVENTURE TE ČASTI ZA #GALENTINES

Miss Adventure zajednica zna koliko su čvrsta, ženska prijateljstva važna u životu, zato vam na današnji dan priprema poseban popust. Na Dan proslave ženskih prijateljstava koji se obilježava svakog 13.02., iskoristi popust od 20 % za ulaznice na Miss Adventure Festival koji će se održati od 04. do 06. 2020 u Zagrebu. Upiši kod: IAMMISSADVENTURE i rezerviraj svoje mjesto na vrijeme. Popust se odnosi na kupnju karte u sljedećih 48 sati, dakle za 13.02. i 14.02. 2020.

Detaljan program možete pogledati na linku, a u ponudi karata ima nekoliko opcija: 1 DAY PASS, REGULAR Miss Adventure 2 day pass, VIP Pass Miss Adventure 2 day, Goodness dinner in the Woods uz koju dobiješ i ulaz na degustaciju Lindt Maitre ili BASIC Miss Adventure- 2 Day Conference Pass. Sve opcije možete pogledati na službenoj stranici i odabrati onu vam najbolje odgovara.

Podijelite ovu ponudu sa ženama koje volite, koje vam znače i s kojima želite zakoračiti u bolju, poslovnu budućnost. Proslavi #Galentines i osiguraj svoj ulaz na 2.Miss Adventure Festival. The Miss Adventure zajednicu pratite na FacebookuInstagramu, PinterestuYouTubeu Twitteru.

 

Foto: © Miss Adventure 


Pročitaj još:

DOĐI NA 2. MISS ADVENTURE FESTIVAL & KREIRAJ SVOJ POSAO IZ SNOVA

PAOLA CREVATINI REBSAMEN: ‘THE MISSADVENTURE FESTIVAL OMOGUĆUJE LAKŠI ULAZAK U DIGITALNI SVIJET’

PRVI THE MISSADVENTURE FESTIVAL – VIKEND DOBRIH EMOCIJA I INSPIRATIVNIH PRIČA