NOVI PROJEKT PERSPEKTIVA PUTOVANJA: PRVI PRIRUČNIK ZA ORGANIZACIJU PUTOVANJA U HRVATSKOJ

Putovanje svijetom nezaboravno je iskustvo koje nadahnjuje i mijenja naše životu. Bilo da se radi o vikend putovanju ili daljnjim odredištima, svaka destinacija će nahraniti dušu i stvoriti uspomene koje ćemo još dugo prepričavati. Iako je pandemija uzrokovana virusom Covid-19 prekinula brojne planove za putovanja i smanjila njihovih intenzitet, želja putoholičara je što prije spakirati kovčege i krenuti u nove avanture.

Svako putovanje počinje dobrom organizacijom, a u tome vam može pomoći digitalni priručnik koji je kreirala Dajana Car s bloga Perspektiva putovanja. Budući da se radi o prvom priručniku za organizaciju putovanja u Hrvatskoj koji sadržava sve najvažnije informacije o samostalnom ili putovanju putem agencije, koristit će i početnicima i iskusnim putnicima.

OD ODABIRA DESTINACIJE DO PRAVA PUTNIKA

Priručnik je podijeljen u nekoliko kategorija, poput odabira destinacije, putovanja autobusom, vlakom i avionom, pronalaska povoljnih avionskih karata i prava putnika u zračnom prometu. U 30 stranica priručnika možete pronaći sve informacije o organizaciji putovanja te linkove na najvažnije stranice za traženje smještaja i karata. Potpuno je besplatan, u pdf formatu, a možete ga preuzeti na linku.

O PERSPEKTIVI PUTOVANJA

Blog ‘Perspektiva putovanja’ pokrenuli su dvoje entuzijastičnih mladih ljudi iz Varaždina, Dajana i Kruno. Godine iskustva u putovanjima potaknule su ih da 2019-te pokrenu projekt kroz koji su htjeli podijeliti svoje doživljaje i putopise, ali i informirati ljude kako svatko može organizirati putovanje na jednostavan način. Da svako putovanje može biti transformirajuće i puno doživljaja koji vas zauvijek mijenjaju svjedočili su i Dajana i Kruno.

Proputovali su brojne europske zemlje, kao i egzotične destinacije poput Kariba, Malezije, UAE i Kube, a putem bloga potaknuli ljude da izađu iz svojih komfornih zona, spakiraju kovčege i krenu na put. Perspektiva putovanja putopise i savjete možete pronaći na službenoj stranici, a Dajanu pratite na Instagramu @perspektiva.putovanja. Uskoro kreće u novu životnu avanturu u Saudijskoj Arabiji i sigurno priprema zanimljive putopise.

 

Foto: © Instagram/Unsplash