SPREMNI ZA AVANTURU? KRENITE NA PUTOVANJE IZNENAĐENJA UZ WAYNABOX

Ako nemate vremena za planiranje puta, španjolski start up Waynabox nudi vikend putovanje na destinaciju iznenađenja za 150 eura. Što je zabavno? Otkrit ćete gdje putujete dva dana prije odlaska. Samo odaberite željeni vikend na kalendaru, a Waynabox će se pobrinuti za smještaj, let i posebnu destinaciju. To bi mogla biti dobra avantura, zar ne?

ŠTO JE WAYNABOX?

Iza Waynaboxa su tri zaljubljenika u putovanja Pau Sendra, Ferran Blanché i Dani Jiménez. Njihova kombinacija inovativnih ideja i poduzetničkog duha pokazala se kao dobitnom definirajući novi način putovanja: putovanje iznenađenja! Ono što je InterRail putovanje Europom vlakom, to je Waynabox u zraku. Svako putovanje preko Waynaboxa uključuje destinaciju iznenađenja, povratni let, smještaj i ekskluzivni vodič za destinaciju. Uz dodatnu naknadu možete uključiti doručak ili eliminirati gradove koje ne želite posjetiti.

Bilo da se radi o destinaciji na koju ste već putovali ili nemate za nju interesa, prva eliminacija gradova je besplatna, a sve sljedeće se naplaćuju 5 eura. Posebnu pažnju su posvetili odabiru smještaja prema najboljim ocjenama na TripAdvisoru. Za uživanje u kratkim putovanjima potrebno je imati kvalitetan odmor, koji je osiguran u hotelima, hostelima ili dobro pozicioniranim apartmanima u blizini centra.

PUTUJTE PO EUROPI & AMERICI

Za sada se može putovati iz Španjolske, Portugala, Italije, Velike Britanije i Francuske, a putovanje iznenađenja može vas odvesti u 60 različitih europskih gradova. Osim po Europi, destinacija iznenađenja može biti i tematski zabavni parkovi, odlazak na rajsku plažu, istraživanje Španjolske, putovanje inspirirano ‘Igrama prijestolja’ ili odlazak u Ameriku.

Cijena putovanja po Europi kreće se od 150 eura po osobi, a uključuje povratni let (ili vlak) i smještaj, a destinaciju ćete saznati 48 sati prije puta. Odlučite li se za odlazak u SAD, putujete iz Španjolske na 5 do 8 dana s uključenim letovima i smještajem za cijenu od 690 eura po osobi. U ponudi su najpopularniji američki gradovi poput New Yorka, Chicaga, Los Angelesa i San Francisca.

POKLONI PUTOVANJE IZNENAĐENJA

Prijatelji avanturisti uvijek će biti zahvalni na novom iskustvu i putovanju, pa zašto ne pokloniti jedno? Waynabox nudi i tu opciju. Uz njihovu pomoć možete pokloniti najorginalniji poklon ikada. Odabir je između uplate cijelog putovanja ili karte u iznosu od 50 do 300 eura s kojom osoba može uplatiti svoje putovanje (ili nekoliko njih). Sa više od 72.000 pratitelja na Instagramu, 189.000 na Facebooku i brojnim pozitivnim recenzijama, Waynabox je sve češći odabir ljubitelja putovanja. Volite li iznenađenja, možda postane i vaš.

Prati nas na ➡ Instagramu Facebooku

Foto:© Unsplash


Pročitaj još:

FINSKA- ZEMLJA PONOĆNOG SUNCA

7 ZANIMLJIVOSTI O BOGATOJ TALIJANSKOJ KUHINJI

10 ŠPANJOLSKIH OBIČAJA KOJE ĆETE POŽELJETI ISPROBATI