RADIONICA KUHANJA: OKUSI TAJLANDA U TVOM TANJURU

tajland

Na novoj Makronova radionici koja će se održati 05. svibnja. od 17 do 9h u suradnji s bio&bio, imate priliku upoznati svijet aromatičnog Tajlanda. Saznajte kako pripremati ljuto-kiselu tajlandsku juhu, nadaleko poznati Pad Thai i popularnu uličnu hranu Moo Ping. Uz sve to, okrijepite se tajlandskim čajem.

NA RADIONCI NAUČITE PRIPREMATI:

TOM YUM ili TOM YAM vrsta je ljuto-kisele tajlandske juhe. Riječi “tom yam” izvedene su iz dvije tajlandske riječi. Tom znači ključanje, vrenje, dok yam znači “miješani”.

PAD THAI  Brzo, kremasto, ukusno, zdravo. Najpopularnije tajlandsko jelo u veganskoj izvedbi, uz dodatak kikirikija ili indijskih oraščića
MOO PING naziv je za ultra popularnu uličnu hranu u Tajlandu. Naučite ju spremiti u veganskoj varijanti, ali ono što čini te ražnjiće mekanim i aromatičnim – posebna je thai-marinada.
TAJLANDSKI ČAJ posebno je omiljen napitak u cijeloj jugoistočnoj Aziji, hajde da provjerimo zašto je to tako.

Prijavite se na info@makronova.com, jer je broj mjesta ograničen!

Cijena radionice uz pogodnost za korisnike bioklub aplikacije je 150 kn u zamjenu za 20 bodova dok je redovna cijena 250 kn. Svoje članstvo u bioklubu naznačite prilikom prijave. Voditelj radionice je Zoran Cipek.
Za više informacija posjetite službenu stranicu Makronova.

*Radionica se održava uz poštivanje epidemioloških mjera te je obavezno da ponese vlastita maska.