fbpx

MARGRIT COATES: BRITANSKA ISCIJELITELJICA I KOMUNIKATORICA SA ŽIVOTINJAMA PONOVNO U ZAGREBU

Margrit Coates vodeća je svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama. Svojim je pionirskim radom na području komuniciranja sa životinjama otvorila put za iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada. Autorica je šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama te Glas životinja prevedeni na hrvatski jezik u izdanju Planetopije. Empatija koju ima prema životinjama, sposobnost komuniciranja s njima kao i njezine iscjeljujuće sposobnosti, postali su legendarni u Velikoj Britaniji, i šire. 

Suosnivačica je klinike za prirodne metode liječenja životinjai ambasadorica nekoliko organizacija za zaštitu životinja (Voice for Asian Elephants, International Aid Welfare and Protection of Animals, Mance Chance Horse Sanctuary).  Na sveučilištu Southampton držala je predavanja o ponašanju životinja. Hrvatskoj publici Margrit se ovim gostovanjem predstavlja već treći put, a svi programi se održavaju u Makronovi, Ilica 11/1.kat. 

PREDAVANJE 19.2.2020. srijeda / 19 sati

ČEMU NAS UČE ŽIVOTINJE?

Životinje nas ohrabruju da se dublje zagledamo u svoju dušu kako bismo pronašli put do unutarnjeg mira i ravnoteže. Životinje nam pružaju mnoge lekcije pomnosti (mindfulnesu) i ako obratimo pažnju na te uvide susrest ćemo se mogućnostima o kojima ranije možda uopće nismo razmišljali. Neprestano prateći i opažajući naše emocije i misli, životinje su najbolji učitelji pomnosti u našim životima. 

Životinje same, i ono kako se osjećamo i kakvi smo mi kad smo s njima, odražavaju ono što zaista jesmo i kako reagiramo i ophodimo se prema drugima. Ljudi koji vole životinje imaju razumijevanje o tome kako nam njihovo prijateljstvo može pomoći da unaprijedimo vlastitu osjetljivost, empatiju i samorazvoj. Predavanje će uključiti izborne priče iz Margritinog iskustva i savjete životinja učitelja. Predavanje se održava na engleskom jeziku uz prijevod. 

Ulaznica: 50 kn 

Prodaja ulaznica: Knjižara Planetopija, Ilica 68 

RADIONICA – 22.2.2020.  subota / 9.30 – 17 sati 

RAD S ISCJELJUJUĆOM ENERGIJOM ŽIVOTINJA 

Vođeni Margrtinim jedinstvenim i širokim iskustvom polaznici mogu očekivati inspirativne smjernice o tome kako potaknuti svoju sposobnost rada s iscjeljujućom energijom, snagom koja se nalazi unutar svakoga od nas ukoliko izaberemo da se s njom povežemo. Rad na iscjeljenju kroz sustav čakri životinje može pomoći unaprjeđenju dobrobiti vašeg ljubimca i njegovog ponašanja. Kroz praktičan rad objasnit će se svi koraci u tom postupku, šta možete, a šta ne smijete činiti, te ćete učiti razliku između rada s isjcjeljujućom energijom za ljude i životinje. 

U radionicu su uključene i meditacije koje vam pomažu da dopremo do izvora iscjeljenja. Također, upoznat ćete se i s načinima kako pomoći svojem ljubimcu na daljinu, kad niste pored njega. Iscjeljujuća energija također pruža snažnu povezanost tijekom vremena tranzicije kojeg nazivamo smrću – koje je, prema Margritinom iskustvu i osjećaju, samo promjena svjesnosti. 

Povezivanje sa životinjama kroz iscjeljujuću energiju je također put ka intuitivnoj komunikaciji i sposobnosti da čujemo što nam govore. Radionica se održava na engleskom jeziku bez prijevoda. Prije dolaska na radionicu preporuka je pročitati 2 Margritine knjige, Glas životinja Komuniciranje sa životinjama, prevedene na hrvatski jer će se Margrit u radionici oslanjati i na njihov sadržaj i proširiti ga 

Mjesto na predavanju i radionici osiguravate kupnjom ulaznice u knjižari Planetopija, a za sva dodatna pitanja u vezi ulaznica i individualnih konzutacija obratite se na mail: planetopija@planetopija.hr 

Foto: © Sandra Šimunović / Pixell


Pročitaj još:

KAD TE LJUBAV PRONAĐE – PRIČA O JEDNOM PSU

USAMLJENOST MOŽE UZROKOVATI DEPRESIJU KOD PASA

10 PSEĆIH ZAPOVJEDI: ZNATE LI ŠTO BI VAM PAS PORUČIO KAD BI MOGAO GOVORITI?