OTKRIJTE NAJČAROBNIJE MJESTO U GRADU – MJESEČEV VRT

mjesečev vrt, roko bahat, ana mikin, advent, zagreb

U parku Bele IV na Gornjem gradu niknuo je čarobni Mjesečev vrt u kojem vas čeka najromantičnija adventska priča. U Mjesečevom vrtu čaroliju možete pronaći posvuda. Okružite se stotinama zvjezdica koje padaju s breze, sjednite na osvijetljeni Mjesec i poželite posebnu želju, zakoračite u svijet magičnog Mjesečevog cvijeća i poželite nešto lijepo nekome… i napravite najbajkovitije fotografije ovoga Adventa u Zagrebu. 

Foto: © Roko Bahat

 Tisuće lampica u zlatnom tonu, svjetlosna instalacija mjesečevog cvijeća umjetnice Jelene Petric i skulptura polumjeseca koju su izveli kipari Tomislav Hršak i Matej Vuković pretvorili su ovaj skriveni gornjogradski park u pravo malo umjetničko djelo i jednu sasvim drugačiju božićnu bajku.

 No to nije sve – Mjesečev vrt je mjesto dobrih želja i čarolije koju treba dijeliti! Zato zapratite  @mjesecevrt na Instagramu i Facebooku, podijelite svoj trenutak na Mjesecu, pogled u zvjezdanu krošnju ili susret s Mjesečevim cvijećem i proširite njihovu čaroliju uz #MjesecevVrt i #AdventZagreb. 

mjesečev vrt, roko bahat, ana mikin, advent, zagreb

Foto: © Roko Bahat

U intimnom i romantičnom ugođaju Mjesečevog vrta možete uživati sve do 7. siječnja. Mjesečev vrt potpisuju Ana Mikin i Roko Bahat u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba

 

 

Foto: © Roko Bahat, Mjesečev vrt