NOVA LJETNA KOLEKCIJA ELEGANTOG NAKITA LYKKE

Hrvatski brend Lykke privukao je veliku pažnju pripadnica ljepšeg spola kad je predstavio prvu personaliziranu i mirisnu kolekciju nakita koja je oduševila tržište. Iza elegantnog i minimalističkog nakita krije se slogan Lykke- nakit s dozom sreće, koji nose žene svih generacija. Dizajneri ove inovativne i kreativne priče su Daria Kovačević i Krešimir Petrić koji su kreirali bezvremenske komade nakita koje možete personalizirati po želji.

Talismani sreće s različitim simbolima beskrajne ljubavi, vječne mladosti ili magične sreće mogu se po želji personalizirati gravurom na srebrnoj pločici. U pravom duhu mašovite i posebne priče koja se krije iza noviteta u dizajnu nakita je prigodna poruka koja će vas motivirati da slijedite svoje želje i s vjerom nosite Lykke talismane sreće. Ne zaboravimo dodati kako sve dolazi u posebnoj pink kutijici koja upotpunjuje kreativan dojam brenda. 

Mirisne esencije u medaljonima u kojima možete izmjenjivati 10 spužvica u različitim bojama, a uz to natapkati nekoliko kapi eteričnog ulja ili najdražeg parfema, poboljšat će vaše raspoloženje i dati poseban šarm svakoj odjevnoj kombinaciji. Mirisni medaljoni dolaze u pakiranju s dva eterična ulja po odabiru, a na blagodatima aromaterapije bit će vam zahvalno tijelo i um. 

KVALITETAN DIZAJN I ODABRANI MATERIJALI

Lykke nakit napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji je prikladan i za osjetljivije tipove kože. Hipoalergen, ne sadrži nikal i cink, od kirurškog čelika uz dodatnu obradu za zlatnu ili srebrnu verziju. Nakit je presvučen 18 karatnom pozlatom u zlatnoj, rozo zlatnoj boji i srebrnoj boji. Kod izrade srebrnog nakita brend Lykke odabrao je talijansko srebro 925, a kako bi ga dodatno zaštitili rodiniran je zbog kojeg ima i poseban sjaj. 

LJETNA KOLEKCIJA UNLOCK YOUR DREAMS

U ljetnoj kolekciji naziva Unlock Your Dreams brend Lykke predstavlja dašak minimalizma koji po želji možete personalizirati. Budući da se život mjeri brojem otkucaja srca, Unlock Your Dreams kolekcija samo je podsjetnik da se odgovori na sva naša pitanja nalaze upravo tamo. ⁣

Dizajneri se su se tijekom stvaranja ljetne kolekcije vodili mišlju kako najljepše trenutke života želimo sačuvati i zaključati u najljepšem sjećanju blizu svog srca.⁣ Zato su odabrali dva privjeska koja se vezuju uz ljubav i na ogrlicu nanizali pločice koje možete personalizirati doslovno kako vam srce poželi. ⁣ 

⁣Nova kolekcija izrađena od srebra 925 s 24 karatnom pozlatom dočarava žensku slogu i krhkost i namijenjena je svim djevojkama i ženama koje žele jedinstven nakit pokloniti sebi ili dragim im ženama. Sestre Lucija i Barbara zaštitna su lica Unlock Your Dreams kolekcije i nose ogrlice The Key to Love i The Key to Happiness.

Mirisne medaljone, Talismane sreće i Unlock Your Dreams kolekciju ogrlica potražite na webshopu lykke.hr. Pratite Lykke na društvenim mrežama – Instagramu @lykke.hr & Facebooku Lykke.hr.