HUSH HUSH MARKET: PODRŽITE DOMAĆE DIZAJNERE I KREATIVCE U MSU-U

hush hush market, domaći dizajneri, kreativci, msu

Nakon dvije godine pauze HUSH HUSH market ponovo otvara svoja vrata ljubiteljima domaćih dizajnera i kreativaca. Osmo izdanje ovog popularnog izložbeno-prodajnog sajma održat će se 11. i 12. prosinca u predvorju Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu od 11 do 19 sati.

U svojem božićnom izdanju HUSH HUSH market bit će centralno mjesto okupljanja i predstavljanja mladih, ali i renomiranih dizajnera i malih proizvođača te prilika za sve ljubitelje dizajnerskih komada da pronađu nešto za sebe ili svoje najmilije.

Tijekom dvodnevnog kreativnog događanja posjetitelji će moći razgledati nove kolekcije i proizvode, a čekaju ih i promotivna, blagdanska iznenađenja. Kreatori isključivo domaćih, mahom ručno izrađenih proizvoda predstavit će raznoliku ponudu odjeće i modnih dodataka, nakita, proizvoda za dom, keramike, pa čak i biljaka.

Iza nas su gotovo dvije vrlo teške godine za dizajnere i male proizvođače, koji su među najteže pogođenima u ovoj pandemijskoj krizi. Upravo zato sajam organiziramo kako bismo oživjeli domaću umjetničku i kreativnu scenu te podsjetili na vrijednost stvaranja.

Pozivamo posjetitelje da dođu i uživaju u ugodnoj atmosferi, da se zabave kupujući poklone sebi i dragim ljudima te time podrže domaći dizajn i proizvodnju, poručila je jedna od organizatorica sajma Petra Lasić, inače vlasnica domaćeg modnog brenda LP Design.

Kako su istaknule organizatorice, ulaz na sajam je besplatan te, sukladno epidemiološkim mjerama, moguć uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde.

hush hush market, domaći dizajneri, kreativci,

Sve informacije o izlagačima i HUSH HUSH marketu možete pronaći na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/hushhushmarket