U SPLITU OTVOREN PRVI IKEA STUDIO ZA PLANIRANJE

ikea studio za planiranje, ikea, split, city centar one

U četvrtak, 7. listopada, u Splitu je s radom započeo IKEA Studio za planiranje (Vukovarska ulica 207, u sklopu City Centera one), kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja i usluge učiniti još dostupnijima i pristupačnijima što većem broju kupaca u Hrvatskoj.

IKEA Studio za planiranje prvi je ovakav studio u regiji IKEA Jugoistočna Europa (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Rumunjska, Ukrajina). U IKEA Studiju za planiranje, na površini većoj od 730m2, kupcima su na raspolaganju IKEA stručnjaci za planiranje i organizaciju prostora koji će im pomoći da što jednostavnije, brže i lakše isplaniraju najvažnije prostorije u domu: dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu.

“IKEA Studio za planiranje mjesto je gdje će se kupci moći inspirirati u ugodnom i mirnom prostoru, blizu svoga doma ili mjesta na kojem rade. IKEA Studio ujedno je i mjesto na kojem ćemo im ponuditi profesionalnu pomoć IKEA stručnjaka kako bi si osigurali još bolji život u svojim domovima. Iako smo i do sada bili prisutni u Splitu, vjerujemo da je najveći grad Dalmacije idealno mjesto za IKEA Studio za planiranje, prvi takav u cijeloj regiji”, rekla je prilikom otvorenja Ekaterina Egorova, glavna direktorica IKEA Jugoistočna Europa.

Foto: © IKEA

IKEA Studio za planiranje bit će i izložbeni prostor u kojem će kupci moći inspirirati prikazanim IKEA rješenjima, ali i naručiti cijeli IKEA asortiman koji se prodaje na tržištu IKEA Hrvatska.

Radno vrijeme IKEA Studija za planiranje bit će kao i ostalih trgovina u CC1 Split – svakodnevno 9-21 sati, no za samo planiranje, koje obično traje oko dva sata, potrebno se unaprijed naručiti. Zrinka Crnjak iz Splita bila je prva korisnica novog IKEA Studija za planiranje.

ikea, ikea studio za planiranje, zrinka crnjak, split

Foto: © IKEA/ Zrinka Crnjak, prva korisnica Ikea studia za planiranje

”Već duže vrijeme razmišljam o uređenju kuhinje, što je uistinu velik posao. Nedavno sam s budućim suprugom uselila u novi stan, i jako nam je važno da kuhinju – u kojoj provodimo dosta vremena jer oboje volimo kuhati – napravimo što ljepšom i funkcionalnijom. Zato mi je vijest o otvaranju IKEA Studija za planiranje stigla u najboljem trenutku, a sada sam se i uživo uvjerila da je sve i iznad mojih očekivanja. Profesionalan pristup, briga o detaljima, vrijeme koje su IKEA djelatnici posvetili samo meni i na kraju predloženo rješenje, ali i prekrasno uređen prostor s brojnim primjerima koje možete vidjeti i dotaknuti, sve zajedno čini vrhunac usluge koju sam doživjela”, oduševljeno je ispričala.

IKEA Studio za planiranje smješten je u prizemlju City Centre one, dok kupcima na raspolaganju ostaje i IKEA Dostavni centar koji već duže vrijeme posluje na istoj adresi, u CC1 na razini -1. U IKEA Dostavnom centru kupci će tako i dalje moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine, kupili ih u robnoj kući IKEA Zagreb ili naručili nakon planiranja u novom IKEA Studiju za planiranje.