MOTION CANDLES JE HRVATSKI BREND MIRISNIH I DEKORATIVNIH SVIJEĆA KOJE ĆE ULJEPŠATI SVAKI DOM

Live your best life! Be yourself, be free, be unique!” poruka je koju Motion Candles šalje novim proizvodom.

Vrijeme darivanja je pred vratima, a osjećaj prilikom darivanja dragih osoba je jedan od najposebnijih koji priželjkujemo. Svake godine želi se izraziti ljubav i zahvalnost na što unikatniji način pomnim odabirom poklona, a sve češće su mali hrvatski proizvođači u fokusu prilikom potrage za unikatnošću i izradom proizvoda s velikom pažnjom.

motion candles, svijeće,

Motion Candles odlučio je obradovati svoje kupce novim proizvodima koji su spremni za svaku prigodu i u svako doba godine, a posebice u predstojeće, blagdansko doba. Potraga za bogatim slavljeničkim, poslovnim, relaksirajućim ili pak home decor poklon paketom od sada je lakša!

Sofisticiranost, elegancija i profinjenost karakteristike su Motion Candles poklon paketa, a predstavio se čak sa četiri darovne varijante – Celebration, Relax, Business i Motion. Ističu kako je najbogatija vrijednost, suradnja s vrhunskim hrvatskim proizvođačima čiji su proizvodi od njihova prvog do zadnjeg koraka u potpunosti rukom rađeni.

motion candles, svijeće,

Odabrani proizvođači koji se mogu pronaći u Motion poklon paketima su Pjenušci i vina Josipović, Teeashena organski čajAn Chic ilustracijeEpot design podmetači i Planzy planer, a zajednička poveznica sviju prisutnih je isticanje kroz vlastitu predanost, kvalitetu i pomicanje granica u vlastitoj domeni proizvodnje.

motion candles, svijeće,

Za kompletnu ponudu koja krije bogate poklon pakete, mirisne svijeće i mirisne difuzore posjetite webshop Motion Candles.