PROPUTUJTE SVIJET S TURKISH AIRLINESOM

Putovanja su posebna zadovoljstva koja nam uljepšavaju život na najbolji mogući način. Upoznavanje novih kultura, jezika, arhitekture i načina života, neprocjenjivo je životno iskustvo. Putovanje je doista jedina stvar koju kupujete, a čini vas bogatijim. I dok prolaze godine i skupljate uspomene iz dalekih zemalja, odjednom ćete shvatiti koliku vrijednost posjedujete.  Svaki posjet novoj zemlji iznenadit će vas svojim običajima i ljepotama, a da bi vam svijet bio što bliži pobrinuo se Turkish Airlines.

Ljetna ponuda letova Turkish Airlinesa počela je 22. 07., a traje sve do 07. 08. 2019. Destinacije poput Balija, Miamija, Sejšela, Dubaija ili Tel Aviva nikada nisu bile bliže. Cijene povratnih karata kreću se od 250 eura, a nakon kupnje možete ih iskoristiti u periodu od 01.11.2019 do 31.03.2020. godine. Imate dovoljno vremena za planiranje putovanja, a mjesto polaska može biti Zagreb, Ljubljana, Beograd, Sarajevo, Bukurešt ili neki drugi svjetski grad po izboru.

Od najstarijih gradova na svijetu do novih metropola koje se dižu iz pustinja imate priliku upoznati Bliski Istok koji nudi obilje povijesti, kulture, luksuznih kupovina i novih iskustava. Ako više volite Aziju i Daleki Istok, otkrijte očaravajuće otoke usred tirkiznog mora, gdje blistave bijele plaže privlače pogled ili istražite tajanstvene drevne hramove koji se uzdižu visoko na vrhovima planina ili su skriveni u dubokim džunglama.

Možete i krenuti prema jugu, uhvatiti ritam Brazila, uživati na Kubi, isprobati sjajnu gastro ponudu u Argentini ili se izgubite u netaknutim planinama Kolumbije. Južna Amerika je mjesto prirode, avantura i kulture sa svojim prašumama, rijekama, planinama,  odličnom glazbom i noćnim životom. Započnite avanturu s Turkish Airlinesom i rezervirajte let za željenu destinaciju do 07. kolovoza.

Pratite nas na ➡ Instagramu

Foto: © Unsplash


Pročitaj još:

UPOZNAJTE ZEMLJU MOHITA, SALSE I LJUBAVI

CAPPADOCIA – BAJKOVITA REGIJA U SRCU TURSKE

7 MJESTA KOJA U FRANCUSKOJ MORATE POSJETITI