RAB FILM FESTIVAL – UPLOVITE U NAJLJEPŠU FILMSKU UVALU

Otok Rab i njegova stara gradska jezgra krajem kolovoza na pet dana postat će idealno odredište za sve one koje želja za istraživanjem novih mjesta, priča i okusa ne napušta ni tijekom vrućih ljetnih mjeseci.  

Prvo izdanje Rab Film Festivala – festivala istraživačkog i dokumentranog filma (RAFF) od 23. do 27. kolovozana nekoliko gradskih lokacija predvođenih šarmantnim ljetnim open- air kinom, ponudit će niz sadržaja za one koji vole kulturno aktivan odmor.

Posjetitelji će tako imati priliku pogledati odabir društveno relevantnih igranih i dokumentarnih filmova u kojima se istražuju aktualni globalni i lokalni problemi, poslušati koncerte Urbana & 4, Zdenke Kovačiček, Nipplepeople, Detour i Elementala te napraviti prvi korak u upoznavanju nedovoljno poznate rapske gastronmske ponude.

Bogat filmski program na morsko” platno donosi niz iznenađenja s aktualnih svjetskih filmskih festivala,a zahvaljujući partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom na RAFF-u će biti prikazan njegov pobjednički film. U svojoj završnici, RAFF će publici ponuditi jedno sasvim drugačije i novo iskustvo konzumacije kulturnih sadržaja.

Riječ je o programu RAFF Seaplex “Kaich”, jedinstvenom u Hrvatskoj i u ovom djelu Europe, koji posjetitelje poziva da projekciju zatvaranja i koncert podno gradskih zidina prate s barke ili kafića u vlastitiom ili festivalskom aranžmanu. Pratite Fb stranicu Rab Film Festival i pridružite se filmskom doživljaju uz predivnu Rapsku obalu.

Prati nas na ➡ Instagramu


Pročitaj još:

REGINA PESSOA: ‘MOTIVACIJA JE PUNO SNAŽNIJA OD IDEJE, JER ME VODI DO SAMOG KRAJA FILMA’

KATHERINE ARDEN- SUVREMENA AMERIČKA KNJIŽEVNICA U POSJETU HRVATSKOJ